En tur till Stockholm och ett parasoll med hem!

Vilken härlig dag, och vilken dyr helg.. Som min kära sambo säger! Nu har vi shoppat en del välbehövliga saker så vi är redo för Sommar 2016!
Ett parasoll hittades ;) även om de var fel färg, men för att förhindra skilsmässa Så får detta duga he he 

Stockholm har grejer dom! 
Elon fick beställa in egen lunch för första gången idag, ekologiska råvaror, ekologisk juice,- pressgurka potatismos och såå goda köttbullar! 

Han åt.... Han åt upp allting utom lite mos ha ha! Tänk om min mormor hade fått träffa Elon, hon gillade matfriska barn ;) 

När man åker säderut med min kära sambo ingår det ett besök på Arlanda. Man måste alltid kolla landning och start av flyg,- väldigt viktigt! 

Man får också uppleva och se mycket... För vi åker aldrig stora vägar! Här är en bro öppning av en fin sommar kryssare i Sigtuna trakten! 

Fredric med ett parasoll - äntligen! :-)

När Elon sitter brevid F så ser ungen ut så här,- det ska köpas glass och det ska ätas hela tiden... Glass får INTE Elon av mig - inte sötsaker! Men F stannar vid ungefär var tredje mack... De ska köpas Loka - det ska köpas en chokladbit - det ska köpas snus och det ska köpas glass.... HUR kan Man småhandla så mycket!! 
Å när då F sitter o tuggar på en stor lagom tinad sandwich så börjar ju Elon o gny såklart! Så .... Här är resultatet! 

Mitt bästa köp idag! Kaffekoppar som känns RÄTT! Har letat i flera år efter en mugg! 
Dessa var kärlek vid första ögonkastet men kostade 279kr / st (!!!) men! Ser jag något jag vill ha som jag letat efter länge så köper jag! 

Solig kväll på perrongen med Svenssons och vi satt ute till kl var 21, vi har nog ett av byns bästa sol lägen kvälls tid! Sen fick vi flytta in, då blev det kyligt! 

Nu är det godnatt! 
Imorgon ska det firas med hissad flagga - tjo hoo! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0