PANG! Ett pistolskott?

PANG! Där kom det.. Som ett pistolskott igenom hela rummet och det ekar fortfarande i min hjärna och vill inte försvinna!
Min lilla dotter på 4 år sa "Faan"
Har aldrig någonsiv upplevt detta ord så fult som just nu i denna stund!

*Men Thea, man får inte säga så..
- Men mamma, du säger ju faan..

Hur säger man då liksom, Mammor får säga så? Nej nej helt oacceptabelt.. Jag säger så när jag är arg? Nej inte de heller för då kommer hon säga så varje gång hon också är arg!

Min lilla ursöta lilla dotter med änglalockar i håret... hur kan hon slänga ur sig ett sådant ord!
Jaa någon gång kommer det! Och får oss kom det idag! Man blir faktiskt rätt chockad när ens barn svär för första gången och DÅ får man sig en tankeställare, JAG måste genast ändra mitt ordspråk.. Vad kan man säga istället?
Ska man prova med Järnspikar, Göta petter, eller något annat?! NEJ tack, det finns nog ingen människa under 2000 talet som ens använder dessa ord.. Järnspikar liksom... Fånigt!

På återseende! Här vankas barnuppfostran!


25 % på Lindex eller så...

Godförmiddag!

Skönt för alla Er som jobbar kort vecka nu och sedan blir långlediga! Jag riktigt känner hur härliga såna veckor är.. att endast jobba Månd, tisd sen gå på jul ledigt! Jag har också haft det så innan jag blev mammaledig och faktiskt så längtar jag tills man får uppleva sånt igen! Nu är det liksom inte samma längtan och känsla då man är hemma jämt..

Jag blev aldrig sjuk igår iaf, peppar peppar! Och hoppas vi inte blir det heller!
Idag ska jag åka en tur till Valbo helt själv och inhandla två saker till jul, inte julklappar för dom är klara för längesen utan annat tjafs! :)

Tänker dock vänta tills posten har kommit för Alltid när jag åker till valbo och handlar så när jag kommer hem så har jag fått en del rabatt checkar i postlådan som man då missat.. typ 25 % på Lindex eller nå och det är faktiskt irriterande!

Nu ska jag förbereda lunch sen åka!

Hej svejs!

RSS 2.0