Kafferep och telefoner med tyngd!

Godkväll!
Jag har precis haft kafferep med Vinnersjö Maria *trevligt trevligt* Tog en hurtis runt kvarteret och till hästarna också men det var bra kallt!
Kom precis då på att LYDIA har ju Namnsdag idag!! Så Grattis till henne och Felicia! Det är alltså inte LYDIA idag utan TYRA.. Som hon också heter! :) Min Yra-Tyra!

Mamma erbjöd sig att vara med Sjukis Thea idag så jag och Vild ungen kunde åka på Bonde utflykt! Och OJ va hon trivdes.. Hon spatserade runt där i sina gummistövlar och pekade efter höns och stövlade fram till varje liten levande varelse!



När vi kom hem igen så var vi ute en stund och Thea låg inne och vilade, och alla som känner Lydia Vet att hon aldrig sitter still. Plötsligt öppnar Thea dörren på gaveln och säger: "Har hon blivit överkörd än mamma?"
Hon är Livsfarlig! Är inte bra att bo så här nära vägen med henne, hon kutar RÄTT UT!


Kvälls lek med gulliga Felicia!

Jag gav L en leksaksmobil idag.. För hon är "besatt" av telefoner och kameror och sånt.
Köp aldrig
en leksakstelefon säger jag då bara. . . Barnen vill ändå inte ha dom!
Hur mycket telefonen än blinkade och lät så ratade hon den DIREKT!
Det ska vara TYNGD i grejerna, förstår inte tillverkarna sånt? Mobilen ska heller ej spela melodier.. Barnen vill ha bara pip pip och helst att någon SVENSK röst ska svara HALLÅ eller något.. Inte Hello och Goodbye!

Stor rensning bland kläder och leksaker o en liten skogsmulle promenad!

Det verkar bli en lindrig sjuka denna gång.. T är redan piggare och har inte längre feber *puh*

Jag tog en hurtis i Vinnersjö idag när L skulle sova middag! Va fiint det är i skogen nu när vitsipporna blommar mellan björkarna!

                                    

Knackade på hos Maria och tänkte snika lite fika men det var ingen hemma!

Idag har jag gått igenom ALLA ungarnas leksaker/kläder och grejer och ska sälja nästan 200 saker på klädbytardagen den 10.e Maj! Det är så SKÖNT att rensa ur! Att få bort blinkande spelande brandbilar och pussel och dock kläder som ingen leker med längre. Jag har köpt alldeles för mycket kläder åt Tjejerna jämt också så nu blir det en rejäl tömning!

OM ni vill sälja (Saker, kläder, cyklar, babyartiklar, fritidsartiklar, mammakläder, prydnadssaker m.m.m.m.) Anmäl er  till Mig eller Camilla så ska ni få en Bokstav!
Kostnaden är 25:- (för annonskostnaden). Och Ni står alltså inte själva där och säljer.. Utan lämnar allt till oss där nere så säljer vi det ÅT er så får ni hämta pengar och ev. överblivet efteråt!



Lydia fick sladd på trehjulingen idag.. Blev en avkörning!

Vi hörs!


Kan mumsfrukosten rädda dagen tro?

Ja då var karusellen igång igen då! Jag har inte sovit många timmar inatt...!
Thea är sjuk igen! Jag som trodde vi hade haft allt som går att ha nu och att nässelsoppan på Dagis skulle göra susen.. Men inte då!

Kl 12 inatt fick hon första alvedonen, då låg båda ungarna och sparkade på mig samtidigt som jag försökte leta på en liten ruta att sova på. Sen klockan 3 inatt då var hon klarvaken, låg och var tokhet, gnällde och tjatade "När ska vi gå ner, när ska vi gå ner, jag vill gå ner nu, kan vi gå ner nu, jag vill gå ner nu...."

Och när jag blir väckt i min djupaste sömn är jag inte glad kan jag säga... Var svårt att försöka få Thea att förstå att L också vaknar hon hon gnäller så där.

Och eftersom att dagen började så drygt så gjorde jag en riktigt mums frukost idag! Massa kaffe för att överleva dagen och två smörgåsar med skinka, brieost, rödlök och paprika! Jättegott!



Nu ska jag uträtta lite ärenden! Inköp av fler alvedon ska det bli!

Vi hörs


Min Magnolia är på väg att gå i blom!!

Nu är grillen tänd! Har ätit fuskmat hela helgen och inte haft ork eller tid med att laga något riktigt gott, så ikväll slår jag på stort! Kött och Klyftpotatis och olika såser och sallader! Gott ska det bli!
Precis när jag står där ute och väntar på glöd så ser jag att min Magnolia snart blommar!!
Jag har haft den så länge och den har aldrig blommat och jag trodde nästan jag blivit lurad och fått hem någon annan buske! Men nu är den på Gång!!


Fick en ganska bra bild faktiskt... En liten Myra som tagit sig upp också!



Idag har jag joggat för första gången på 1 år tror jag.. Gick bättre än jag trodde, även om man känner sig som en stor elefant när man springer.. men man övar upp konditionen rätt bra av att bara gå promenader. Det är som allra skönast ute nu tycker jag när det är lagom varmt och så otroligt fint med de första blommande blommorna!

Nu ska jag ta och tvätta soffan! Åter igen... VARFÖR har vi en vit soffa... Lydia har ramlat och skrubbat upp båda sina knän..och har hoppat runt i soffan efter, så det är små röda fläckar lite här och var..
"Vit soffa med stänk av röda nyanser" Inte alls tokigt!



Naglar i tuggummirosa!!

Som en Sommardag...! Vilken ljuvlig kväll.. Man vill liksom inte gå in! Vid den här tiden brukar Lydia ha pyjamas och vara klar för sängen, men ikväll sitter hon i sandlådan utan strumpor och skor!

Var till Valbo i morse på en liten tripp med tjejerna - Köpte dagis jacka och skor till Thea och tog en tur inne på Systemet också!  Det gick bättre idag! Lydia satt i vagnen lugn som en liten mus.. Kanske var det för att jag hade mutor med mig.. Så som tablettask och vindruvor!



Vilken Sommarkänsla man får när det är så här fint..Bara för det så målade jag mina naglar Tuggummirosa!
Tjusigt va!! Till helgen o allt!



Nu kalvar korna!

Att man aldrig lär sig! Aldrig mer en dag i stan med två barn säger jag bara åter igen....!
Det var helt omöjligt att vara där i princip.. Lydia Vägrade sitta i vagnen, hon ålade och hoppade och reste sig och skrek och slängde sig typ exakt Hela tiden... Thea gick och tjatade om att hon vela ha en ballong, glass, såpbubblor, tablettask, godis, dricka och vete tusan allt! TUR att mamma var med och hjälpte mej..

När jag är inne i Systers butik så frågar jag var första bästa Korvkjosk finns.. Tänkte att Korv borde ju kunna lugna ner ungarna lite.. Bredvid oss vid korven sitter en tant med mustage och har beställt en stor hamburgare med alla tillbehör man kan tänka sig.. Mina barn tycker att tanten är jäätteintressant...
Medan vi sitter där och äter våran korv så säger tanten som har dressing i hela mustagen att: VA MAN SÖLAR NÄR MAN ÄTER....
Jag tänkte i min tysthet att "det beror ju på HUR man äter..."

Vi var i Vinnersjö igår på en liten utflykt!



Nu kalvar Korna!!!!

Jag tog en liten promenad med tjejerna när vi kom hem... Thea cyklade och Lydia satt i vagnen.. När vi kommer hem igen så sätter jag Lydia i knät och märker "Va varm hon är..."
Men så blev jag alldeles blöt på hela tröjan och när jag lyfter henne så märker jag att Jag glömde ta på henne en blöja när jag böt på henne sist!!!!! Hur tankespridd får man va! Så hon stackarn satt där med nerkissade byxor!


Vi hörs!

Vitsippor !

En aktiv och väldigt trevlig dag har det varit idag..!
Skjutsade Thea till dagis eftersom vi var sena och inte hann cykla som jag hade lovat..

Har varit och hälsat på min Goa vän som var sjuk och passade på att gå en långpromenad medan L sov också! Jag har dragit ner på sovtiderna rejält nu och det har gett resultat!! Kl 19.15 var prinsessan trött och somnade som på beställning! UNDERBART!

                                                                                        
                                                                                     Världens Bästa Thea!

Hela eftermiddan var vi på utflykt vid fäbon...! Varför blir barn Alltid skitnödiga där det inte finns toalett? Är det för att jävlas eller för att det är tokspännande med alla andra alternativ tro? Nåja.. Det finns ju iaf ett fräscht dass..!
                                    

Plockade årets första bukett med vitsippor också som jag naturligtvis glömde på en sten i skogen! *snopet*

                               
Thea och jag skulle ut och hurta lite där också, hon cyklade och jag sprang.. Dock hade hon glömt hur man gjorde när man bromsade.. Så i världens backe kommer hon susandes som Lotta på bråkmakargatan när hon cyklade in i tant Bergs buske.. Thea ramla över styret och gjorde illa sig stackarn...


Imorgon ska jag försöka tvätta klart fönstren i huset, ATT det ska vara så svårt att göra färdigt.. Kanske för att det är så förbannat tråkigt?!

Har suttit med deklarationspapper nu och försökt koncentrera mig fast att Lydia vrålade ur sig och det resulterade i Huvudvärk! Så nu blir det Soffan för mig!

Kram på Er!

En dröm om Skroten...!

Hejsan...

Det går inge bra för mig med nattningen längre! Lydia blir Helvild och som en Galen tupp så fort jag nämner ordet SOVA nuförtiden. Hon springer runt och skriker och tar på sig gummistövlarna och rymmer ut genom dörrn så fort hon bara kan!
Det är en slags panik känsla... Undra varför.. Kom bara över ett dygn typ! Så nu lär jag krångla och ligga breve och byta sängar hit och dit hundra gånger innan hon till slut somnar sittandes!

Thea vill heller inte sova.. Igårkväll frågade hon om hon fick sova brevid mig.. Okej då sa jag, men BARA inatt...!
Och det är konstigt hur denna unge utger Värme ifrån sig.. Hon blir toksvettig och det blir liksom varmt i hela rummet av henne..  Ganska billig värmekälla..!!

Idag sken sooolen... = Vårkänslor....
                                      

En ganska rolig bild... Varför ser man inte mer sånt? ;)

Thea och jag diskuterade Jobb idag..! Hon har en liten lättare syn på det än vad jag har! Hon har gjort klart för mig var hon ska jobba när hon blir stor... Hon ska jobba på SKROTEN...! Jaa vad ska man säga..

Ost o Kex o Dansband! Kan inte bli bättre!

Hej!

Blåsig dag men lite gnuttar av sol så man får väl vara nöjd ändå gissar jag...!

Idag blev det Tacos till kvällsmat här... Ingen direkt bra barnmat enligt mig men funkar ibland.. Lydia fick äta potatis och Köttbullar istället men Thea gav sig på tacosen... När vi ätit färdigt så såg det som vanligt ut som ett bombnedslag på bordet och jag tänkte: "Det där tar jag sen...."

Men det skulle jag inte ha gjort... Lilla vandalen här hemma var snabbt uppe på en stol och högg in på två tortillas och började genast kleta på allt vad hon kunde hitta!
När jag kom på henne blev det en och annan rolig min... När katten är borta dansar råttorna på bordet.. typ!



Hon är Heeelt otrolig! Hur kan hon vara så SNABB! Hon är smart.. Men som sagt.. NÄR kommer talet tro...!



Idag har Thea cyklat heela eftermiddan... upp och ner för rångstabacken och fram och tillbaka till Wallerängskurvan!! :) Hon är så duktig! Och så mycket enklare det är nu när hon kan cykla själv!

Nej! Nu ska jag fortstätta och mumsa ost och kex! ;) Söndagarna är ju inte så tokiga utan Gunvald heller!



Inte dumt att smälta Osten kan jag säga...

M*M*M*M Plus boka er till Klädbytardagen!!

Goddag!

Ser ut som att det är hur skönt ut som helst ute idag MEN det är det inte.. Det blåser isande vindar och inte alls särskilt trevligt ute! Thea har varit på Kalas idag och jag har varit och gjort lite snyggt vid solariet!
Åter igen så Är det NYA RÖR! Och dom bränner på rejält så sola absolut inte mer än 20 minuter!

Jag hittade en 50-lapp i min bakficka på min kjol! Sånt är inte dumt.. kul att hitta små överaskningar här och var!

Nu vill jag ha Värmen tillbaka igen! Den riktiga vårvärmen.. Så man kan ta kvällspromenader med pyjamasklädda barn!!


Jag och L när vi skulle till Moster Evert... ;)

Nu ska jag fixa lite inför Klädbytardagen! Boka Boka... Tänk så mycket skit man har hemma som man vill bli av med.. Mina ungar har miljoner med kläder som jag nu ska gå igenom!

Hejåhå tänkapå... mmm...

NYA RÖR I AMANDAS SOLARIUM!

Hej!

Nu är det NYA RÖR på Amandas Solarium!!! Så nu banne mig kan vi snacka solbränna!

Bara att ta er i kragen och boka upp några tider nu när det börjar bli dags att visa benen brudar! (killar också för den delen)

Öppet: 8-22

Har ni ej mynt kan ni alltid växla åt er lite hemma hos mej!

SOLA LUGNT!
Kram o Hej!!

Vårens Klädbytardag! Kanske ska sälja lortsoffan?!

Tack gode gud för en tvättbar soffa!
Hur kunde jag ens gå där inne på Ikea och TRO att jag om någon skulle kunna ha en vit soffa i mitt hem?!
Det är fläckar ta mej f*n varenda dag! Sitter nu i soffan med Thea och hon frågade om hon kunde få ETT litet chokladägg..
- OKEJ sa jag eftersom jag vill få slut på påsk kalasandet nu...
Det går TRE sekunder.. Sen sitter hon.. 4 ½ år och smetar av allt kladd från sina händer på MIN VITA SOFFA!

Till något annat...!

Vårens Klädbytardag i Hedesunda närmar sig..! Det skulle tydligen inte bli någon sådan i år så då tog Jag saken i egna händer och ordnade ihop allting igen tillsammans med Camilla! Har samlat på mig två kassar jag vill bli av med.
OM NÅGON är sugen på att sälja: Kläder, cyklar, fritidsartiklar, mammakläder, skor eller vad tusan som helst så kan ni Anmäla Er hos MIG eller Camilla så ska ni få en BOKSTAV att märka era plagg med!
Klädbytardagen blir i Församlingshemmet i Hedesunda söndagen den 10.e maj kl 10-12
Ni behöver EJ vara på plats själva utan vi säljer det åt Er så kan ni hämta pengar och eventuella plagg efteråt.
Frågor?! Hör gärna av er!

Nu ska jag natta ett litet troll!

Vi Hörs!

Bling Bling på Tvättmaskinen lyser upp i min vardag!

Ibland känns det som jag inte gjort annat än att stått i köket hela dagen, lagat mat, mellis, torkat och diskat och bakat och kokat... Och här hemma ser det alltid ut som ett gäng grisar har ätit efter varje måltid! Det ligger mat lite här och var på golvet och sylt och sås inkladdat i bordet! När lär sig barn att äta fint?

Föresten så blev jag lite rädd idag ifall att TREO kunde vara dödande.. Jag fick skitont i huvet idag och gjorde iordning en Treo! Osmart som jag var så ställde jag glaset på bordet och gick på toa. När jag kommer tillbaka så står Lydia och Smuttar på min treo och ser en aning chockad ut, smaken var nog inte som hon väntat sig!

När jag sedan ska gå ut med soporna så roar hon sig med annat...


Ungen har tagit kattens mat och hällt ut, över detta häller hon kattens vatten och sitter och geggar runt detta och kladdar in i blöjan! JAA va GLAD man blir av att ta reda på sånt...

Men lite Glamour får man ju i vardagen iaf.. Det är inte alla som har paljetter och bling bling på sin tvättmaskin! Eller hur? ;)


Har man en 4 årig prinsessa i familjen så blir det så här...!

Ikväll har jag haft Camilla och lilla Anton här på mat, alltid lika trevligt och tidigare så var Alice här och hjälpte mig lite med Lydia så jag fick handla själv Tusen tack för det!

Nu ska jag ta mig en dusch och passa på att njuta lite av tysnaden...!

Jäntan börjar bli stor! Middagsluren verkar utgå ur sortimentet

Tisdag! Det innebär att det bästa jag kunde finna på TV nu var Äntligen hemma...!
Dessa inredningsprogram... Det går knappt att slå på Tv.n utan att få en skruvdragare i ansiktet.. Arga snickare hit, Homestyling dit och Kojor och slott och Såld på hus och bla bla!
Det är Inredningsrepotage överallt och man föredrar visst TID före kvalitét.. För HUR bra kan det bli när man både kaklar målar och lägger golv på raket tid! Varför så bråttom?

Igårkväll bestämde jag mig för att göra en drastisk förändring av fröken Lydias sov-vanor! Hon krånglade värre än någonsin och skrek och var yrare än en viss karl i BYN!
Hon har alltid sovit middag 2 tim mitt på dagen, men Gud! Jäntan börjar ju bli stor... Så Nu är det EN timmes sömn som gäller!

Föresten...! Någon som kanske tycker att Hon borde klippa sig? ;)


Men tyvärr.. Hon ska inte klippa sig! Jag Älskar ungar som ser lite halvlortiga och busiga ut! Så vi spar på längden i några år till!

Inatt sov jag föresten med halva sandlådan i sängen tror jag.. Gissa om jag blev lagom irriterad när man skulle krypa under täcket och insåg att två sandlådsbarn och levt rövare precis där JAG ska sova.. Stor sanering idag!

Jag Ligger efter med mitt fotoklistrande i Album! Jag brukar vara NOGA med sånt, Framkallar kort 1 gång varje månad och klistrar i album, NU har mitt sista album tagit slut och dom har slutat sälja det!! Så nu vill jag ha TIPS på var jag kan köpa ett fint klassiskt album med vita albumsidor?

På återseende!



Inåtgående dubbeldörrar är bättre än att skita ute!

Hej!

En tanke slog mig..! Jag  är ju ganska faschinerad av allt gammalt... Det är händigt hur klok folk var förr i tiden!
Idag byggs det hus hur som helst den ena designen efter den andra och plåt-tak hit och dit! Blää tycker jag! (Okej för dom som väljer det men jag tycker fortfarande det är synd att den gamla charmen byts mot nytt)
Tänk bara en sån enkel sak som Inåtgående Dubbeldörrar!

JAG skulle verkligen vilja ha dubbeldörrar som går just inåt.. Tänk så praktiskt! Varför ser man allt mer sällan sånt?
Min dörr bara FLYGER upp och tar vind så fort det fläktar lite.. Likadant på vintern när jag lär Trycka upp förren och försöka få igenom min breda röv för att sedan börja SKOTTA utanför dörren för att komma ut.. Okej mycket snö är det sällan det är.. Men IBLAND!

                                                         

Finns ju faktiskt om jag ska vara ärlig en hel del som är Bättre NU också som kanske var en aningen sämre förr.. Det här med toalett till exempel.. Förr åt man inne och sket ute typ!
Ganska Glad är jag att toaletterna fick flytta in i husen och att folk numer också är intresserad av att ha ett trevligt badrum!
Vilken skillnad det är när man behöver uppsöka toalett någonstans eller hos någon och man får ett fräscht Intryck! Eller om det är tända ljus, levande blommor, massa goda dofter och städat och rent! Jag tänker ganska mycket på sånt tror jag..

Nu ska jag gå och svida om! Jag har precis varit ute på en hurtis i en timme och ska strax åka till Tång på lite mat! Gott!

                                                        På Återseende!

Påskafton!

Påskafton! Vilken otroligt fin dag.. Sommarvärme och de flesta är lediga, kan inte bli bättre!

Jag är nöjd med Påsken hittills, mycket trevlig må jag säga! Igår fick vi god mat hos Moster.. Lydia blev alldeles till sig när hon fick sitta på en egen plats med egen kniv och gaffel! Jag brukar alltid mata henne hemma innan vi går bort för hon har inte sånt bordskick.. Det flyger mat lite när som helst! MEN vi gjorde ett försök!
L satt som en kung där på soffan och tog åt sig alla alla godsaker och mumsade och viftade hej vilt med sin kniv och gaffel!

Maria kom förbi mig på Cykel och det blev några glas! Vi hade riktigt kul! Jag somnade inte förrän efter 2 inatt o L vaknade tidigt.. trodde jag skulle vara död idag men jag var hur pigg som helst!




Trevlig kväll mina vänner!

Om dagen ändå aldrig tog slut...

Vilken Dag!

Ibland finns det dagar som är bara så där bra så man önskar den aldrig tog slut...
Jag är så Glad och mår så bra när jag ser att mina tjejer har kul och verkar lyckliga!
Idag var det stora Påskkärringsdagen! Det innebar en hel del för Thea, hon har planerat inför det här länge ska ni veta.. Knappt 4 ½ år har hon planerat allt i minsta detalj! :)

I år var jag ganska duktig faktiskt.. Jag har nämligen gjort några hemmagjorda påskkort som jag skickat/delat ut till nära och kära..! Det är ju så roligt med hemmagjorda kort och jag tycker det är så Kul att pyssla med sånt.. Thea hjälpte mig igårkväll.. Här är resultatet av fotot vi använde!



Thea och Wilma var SÅ Söta idag! Dom hade så kul och var duktiga som orkade spatsera runt i närmare 2 timmar med sina små ben..



Lydia var också naturligtvis med ;)

Med massor med godis, slantar och en och annan glass trippade de små damerna hemåt igen nöjda med dagen!

Kvällen slutade väldigt bra med trevligt sällskap, vin, tequila rose, ost och kex och massor med prat och fyra trötta små barn som somnade i soffan!

Nu ser vi fram emot en Solig och Fin Påskhelg!

Imorn bär det av...

Hej..!

NÄR åker Du? Själv drar jag vid fyratiden..
Det mesta är klart nu; Badat katten i neon. Har satt lysdioder i hucklet, och just nu fixar jag hjul lagren på kvasten. Det blir raketbränsle i år! Men OM vi ändå inte syns... Så vill JAG önska DIG en Riktigt Glad Påsk!

                         
TJIHOO BLÅKULLA!! HÄR KOMMER JAAAG!!

Dikeskörning med cykeln o skuggor som skrämmer!

Ljuvliga dag och Härliga Sol! Nu går vi verkligen mot en fin tid på året.. Man njuter så mycket mera nu än mitt i högsommaren tycker jag! Nu måste jag bara se till att bli FRISK!

Igår var en stor dag för mig och min 4 åring! Thea lärde sig cykla själv Utan stödhjul! Det var mycket tårar och många dikeskörningar innan hon stolt skrek: TITTA MAMMA! JAG KAN CYKLA!
Man får lite Lotta på Bråkmakargatan känsla och vad glad man blir när man ser hur överaskad hon blir av sig själv..!

Igår var ännu en Nystart av mitt "smala liv!" :) Inte så allvarligt men jag försöker iaf, och alltid i början av veckorna så får jag för mig att ta tag i det ordentligt!
Jag gick en kvällspromenad för mig själv en bra bit, men måste verkligen göra något åt min mörkrädsla!
Jag tror HELA tiden att någon förföljer mig så vid varje lyktstolpe är jag tvungen att titta bakåt..
Sen är det ju så att när man går vid ett gatlyse i mörkret så kommer ju skuggan ikapp mej och liksom går OM mej.. och varje gång det händer så RYCKER jag till och får typ hjärtklappning o tror att det är ngn annan!!

Ett litet tips :)
Dom har en ganska rolig JeanstävlingCUBUS nu och eftersom min syster jobbar där gör jag lite reklam!
Man får välja en outfit med jeans i butiken och ta foto och så kan man vinna resa m.m.
Jag var dit med mina puddingar förra veckan och tog några kort och det blev jättebra! Visar ett kort här.. Dock inte det bästa, men ni ser hur det går till iaf ;)
Ett annat tips: JEANS + TRÖJA till alla barn för 149:- hela veckan ut!





En dag med Farfar i vårsolen!

Godförmiddag!

Här sitter jag med halsont och ögoninflammation... Inte sjuk direkt men inte helt Kry och man kan ju undra varför jag aldrig blir helt frisk!

Jag ringde till Farfar i morse... Brukar alltid göra det ett par gånger i veckan och hälsa på då och då men nu var det ett bra tag sen jag gjorde det så farfar var nog lite putt på mig hördes det...

Telefonsamtal:
Amanda- Hej Farfar! Hur är det idag
Farfar - Nej det är alldeles åt helvete
Amanda- Jasså
Farfar- Ja fast jag har städat här och varit till trägårn och piska mattor och druckit kaffe och förberett maten här och bytt gardiner i köket och cykla runt skomakarvägen och varit till banken och skrivit en räkning och och och och...
Amanda- ojdå du har hunnit mycket du, Bjuder du på Kaffe idag?
Farfar (Blir tyst en låång stund och jag förstår att han inte är särskilt positiv till impulsiva handlingar, det krävs dagar av förberedelser för en kopp kaffe)
Amanda- Kan jag komma med Lydia kl halv elva tro?
Farfar- Hinner jag det då?
Amanda- Ja det är ju TVÅ timmar till dess.
Farfar- JAvisägersådåskaskyndamigdåPANGPåmedluren !!!

Undra om jag också kommer vara så där upptagen när jag blir gammal, om man tycker det krävs enormt med planering för en kopp kaffe och att man tycker hela dagen är uppbokad för att man har en tandläkartid kl 14...

Idag får det nog bli en Glass ute i solen.. TÄNK på 90 talet så många goda glassar det fanns, minns särskilt super cornetto och banana joe! Riktigt Goda!


Fortsätta eller inte, jag klurar vidare bland inköpslistor och fårskallar!

OKEJ! ... Jag småskriver lite här tills att mitt huvud har bestämt sig om jag ska fortsätta skriva eller inte.. Man gör det ju för att man tycker det är lite småroligt, samt att man får ju kontakt med en hel del trevliga människor och håller kontakten med många barndomsvänner.. En bra grej att veta för den som kanske Tror att man skriver här för att man skulle tro att man ska bli Känd?!

Va bortskämd man blev av Solen igår! Den värmde ju ordentligt och va mycket positivare alla blir av lite sol och värme.. Jag satt en stund mot garageväggen med tjejerna igår... och det gick förbi en hel del människor under den tiden, och nästan Alla stannade till och nämnde en kommentar om solen! :) Till slut kände jag mig som en växeltelefonist som svarade samma och samma så jag flyttade mig till baksidan av gården..!



Thea verkar fashineras av mina inköpslistor... Av någon anledning så är alltid mina inköpslistor nedkladdade av alla möjliga färger, eller att hon skrivit dit något lustigt Ord eller kanske ritat en gubbe... Några exempel visas Här nedan...
      

På lapp nummer två står det: SKALLE... Hmm jag lämnade den lappen kvar i kundvagnen när jag handlat färdigt. Undra vad den som fick vagnen efter mig tänkte om denne läste lappen.. Skalle... Kanske fårskalle.. Eller möjligtvis att jag vore en mördare och hade som plan att få med mig en skalle därifrån..!

Nu mina vänner ska jag fixa lite lunch! Thea får en kompis idag som ska vara här hela eftermiddagen och det blir KUL för henne!

Tar mig en funderare....

Åh!... Ni är alltså för rara.. Man blir ju lite smårörd när så många Tycker att jag ska fortsätta skriva..
Ärligt så trodde jag att det var "skit samma" i och med att man skriver om ganska så ointresanta vardags saker...!

Jag ska ta mig en liten funderare.. Då jag vet att det jag skriver INTE uppskattas av alla samt att man inte vet om man vill att alla ska läsa också!

En sak... Min NYA dator lyckades jag ha sönder i fjällen.. Datorn låg på en "soffkant" och jag slog ner mitt arsel och la mig med en baduns så datorn flög i golvet! som tur var så funkade den efter ngn dag, bara plasten som sprack!

RSS 2.0