Äntligen Fredag!

Så var bästa dagen här, lovely fredag liksom!
Elon somnade precis - han har varit ledig med pappsen idag! Så mycket värt med dessa pappaledighets dagarna! 
När jag kom hem från jobbet var han ute och skruvade på traktorn 😆
(null)
Ibland tänker jag att det är så sorgligt att min mammaledighets tid är över,- helt över liksom! Jag är så otroligt glad över att jag fått tre helt perfekta barn! Å som jag njutit av dessa små människor som är hela mitt liv! Alla dessa dagar man fått vara hemma... jag tillhör ju den kategori mammor som njuter mest under bebis tiden... älskar ju bebisar o att amma o bara få bära runt på en liten ynklig bebis... skulle kunna ha tio stycken Som sagt! 
Minns alla tre så väl och vilka olika personligheter och utseenden dom haft 🤗
(null)
Thea 1 år 
(null)
Lydia 1 år 
(null)
Elon 1 år 
Två höstbarn och ett försommarbarn! 

Ha en fin helg! 

Dagens lurre!

Hej!
Ibland önskar man att kvällen hade några timmar extra, jag hinner inte med här hemma med städning o tvätt o alla kläder som svämmar över överallt - kläder alltså... vi har för mycket!!! Allihop (utom jag såklart, jag har alltid för lite) 
Men minimänniskan har så mycket som är för smått nu, borde rensa ur där - vissa saker man köper blir ju en bom också, även en 2,5
Åring har ju kläder han inte trivs i! 
Men jag blir tokig på alla klädhögar som ligger överallt här..
F tror att badkaret är en klädhängare så där kastar han över kläder dagligen som jag viker ihop gång på gång 
T har som ett bombnedslag på sitt rum av kläder.. jag kan knappt gå in där för då mår ja dåligt - men hon trivs inte om det är stökigt! 
L har superordning på allt o alla kläder hänger perfekt i garderoben men även hon har mycket utväxt - hon har gått över till mycket XS nu eller möjligen 158/164. 
E har 98, men den storleken sa ju bara Swish så ångrar jag inte att jag köpt 104 istället på vissa dyrare kläder som polarn - han växer ur det så fort! 
A det är jag,- jag köper mestadels kläder jag sen inte trivs med - felköparen nummer 1 - jag  har en hel garderob med kläder som jag tittar på varje morgon o tänker nej tack... så tar ja nästa garderob ... jag har för mycket felköp! 

Idag blev det lyx onsdag med lunch på stan, som de blir ibland!
(null)
(null)
Älskar att äta god mat! 

Hoppas ni haft en bra onsdag! Det har jag! 
Vi hörs! 

Tisdag o Bihåleinflammation

Tisdag - vem uppfann den dagen! 
Den har alltid varit "min sämsta dag" tycker den är så gäspig jämt!
Men alltså de här drämmer verkligen... 
(null)
Ibland när man är på sur humör - så finns de folk som lyckas att få en att skratta fast man tänkt att man inte ska skratta- de är såna man ska hålla hårt i! 

Thea är rasslig än - hon hade ju influensan i en vecka hon med... sen var hon frisk i 3 dagar och så i torsdags så fick hon huvudvärk i skolan... nu har hon haft huvudvärk i 6 dagar - å de släpper inte! Jag har såklart pratat med Hc och de är troligen bihåleinflammation så vi ska avvakta!

(null)
En tur på 9.an i morse! 
Jag försöker alltid ut o springa lite emellanåt för de är verkligen ett stillasittande jobb jag har i övrigt så varje lunch o kafferast så försöker ja gå ut en sväng så man får röra sig lite! 

Nej nu ska ja sova! Ny Dag väntar o jag tror de blir lunch med kollegorna imorgon! Å de älskar man ju! 
Godnatt 

Skridskor!

Skridsko premiär för lilla super åkaren 👊🏼😉
(null)
Han tyckte de var lite halkigt minst sagt! 
(null)
Efter 10 minuter börja han se att dom stora killarna hade klubba.. så då börja han tjata om de också att han också minsann skulle ha en klubba! 😆
Måndag o tröttaste dagen - har gäspat mig igenom denna långa dag! 
Kram

Våran helg - AW när det är som bäst!

Hej svejs! 
Helgerna är väl de bästa - tänk va lyx att slippa morgonstressen o skjutsa till dagis o sitta o åka varje jäkla dag efter samma trökiga väg! 
Fredagen blev lite annorlunda, vi fick en impuls och följde med på After Work som var planerad med mitt jobb med respektive - trevlig kväll!
Svenssons kom hit och hämtade barnen och samtidigt skjutsade de oss till bussen - alltså som vi behövde de här! Så himla roligt att få komma utanför dörren som ingen av oss gjort sen Elon föddes typ förutom 1 kväll på Ön ungefär! 
(null)
Att få sätta sig ner till detta, ett glas bubbel o mina fina kollegor som inte bara är kollegor utan även bästa vänner! 
(null)
Maten - wow! Så bra!! 
(null)
Jag är mer än nöjd! 
De var kul att surra lite o få maten serverad.. 
kidsen fick tacos i godis o blev så bortskämda så! Första gången vi lämnar bort Elon o så skönt att det gick bra! 
(null)
Lördag morgon o långfrukost! 
(null)
Vi har varit ute massor i helgen, så skön luft! Elon har åkt både pulka Bob och spark!
(null)
Å grannen har ju traktor så han skottar upp en perfekt backe som man kan klättra i!
(null)
Alltså Elon lämnar inte Nova en sekund när hon är här... han tjatar sönder henne 😂👍🏼 hon ska klä på han, hon ska bre hans smörgås o hon ska sitta med han o hon ska läsa saga o bla bla ... han tycker så mycket om sina storasyskon! Vilken lycka att han har fått de 4 bästa också! 
(null)
Igår var vi upp på tång o eftermiddags fikade lite... men jag var så tjurig i humöret så vi blev inte kvar så länge ha ha 😆 alltså ibland är man bara så man hugger på allt ni vet, igår va en sån dag! 
(null)
Fina killen som klätt sig i skjorta helt själv 🤘🏼

Pannkaks torsdag och barnvakt!

Hej hopp!
Torsdag helgen närmar sig med stormsteg... kollegorna ska ha after work imorgon och vi är lite sugen att haka på men vi får se status hemma först! 
Vi slog till på pannkaks middag, men oturligt nog hade dom ju fått de både i skolan och på dagis idag! Tråkigt att äta samma mat... jag lyckas jämt 
(null)
Men mätta blev vi!
(null)
Å Elon ska ju ha ett berg med bär på sin pannkaka!
(null)
Å jag har fått Pippi på pizza sallad! Gör de rätt ofta o de passar till typ allt... utom pannkisar då!
(null)
Barnvakt åt Filippa ikväll så hennes föräldrar kan greja på med huset (de bygger hus...) å med en 1 åring lär de ju i princip va omöjligt tänker jag.. men alla barn är ju inte lika vilda som mina 😆
(null)
Så denna sköna böna har fått varit här o lekt med katten Hilda o kaninen Loke och krigat för att få låna en av Elons alla hundra bilar! 
(null)
När E märkte att T o L gav Filippa uppmärksamhet så gick han därefter runt i en hockeyhjälm - allt för uppmärksamhet liksom 😄👍🏼

Men hörrni! Jag har har många vänner därute som jag hör av mig till alldeles för sällan... jag är så usel på att höra av mig å de skäms jag för. Jag vet iallafall 6 stycken som jag saknar enormt mycket - Ni är mellan 33 och 83 år och människor som betyder mycket för mig! Ändå hör jag inte av mig! 
Jag har alltid varit dålig på att ringa - de vet alla - sms lite bättre men fortfarande för sällan! Men med detta vill jag säga att ni som kanske undrar varför jag inte hör av mig eller funderar om de är något - så vill jag bara säga att jag har inget att skylla på egentligen! Bara att all fokus går till jobb och barn! 
I 6 månader har det varit en förtvivlan inom mig för att min Lydia mår dåligt och har gjort det i ett halvår nu konstant! All min energi sugs ur varje dag! Men ni ska veta att ni är många som finns i mina tankar ♥️ och med solen och våren hoppas jag på bättre tider o mera tid för vänner för min del! Jag saknar er alla!

Slagsmål och FaceTime!

Idag var det kalabalik på Nynässkolan... 
får först ett mail - ett mycket kortfattat mail- av Theas lärare att det varit ett slagsmål på skolan ..

Sedan kommer Thea hem o säger att de är fullkomlig kaos där nu- tjejer som slår varann så det blir slagsmål - helt utan anledning var de flera tjejer som började slå andra.
Mycket märklig situation - otrygg! 
Skolan ska vara trygg o för mig är det helt oacceptabelt!!!!!!!! Stäng av eleven / eleverna som slog / slåss från skolan direkt! 

Appropå nya mobil lagen- den är bra!
Man tänker mycket oftare nu på att inte ringa när man kör... jag har alltid lurar.. men man måste ju ändå trycka fram numret när man ska ringa.
Värre när Ludde ringer FaceTime o vill visa något 😆🙈 är ju omöjligt att kolla såklart! 
(null)
Då lär man trycka avbryt 😄👍🏼

Nu ska jag lägga Elon - som fick i sig alldeles för mycket socker ikväll = springer runt o beter sig som en galen gris .. skriker o bråkar o vrålar o sånt ... så de ska bli kul att få ta läggningen (inte) 

Ha en fin kväll! 

Ligger efter... + Alla hjärtans dag!

Hej lilla lördagen! 
Tänk va många såna här "extra firar dagar" vi har här! 
Fet tisdag o allt! 
(null)
Igår fick vi semla på kontoret! De va ju lyxigt!
(null)
Firade fet tisdagen med en ny Adidas tröja som får en att känna sig ung o kung igen 😂👍🏼 
Älskar man ju! 
Hämtade hem dem här filuren från dagis (ja... jag säger dagis fast jag vet att de heter förskola) 
(null)
Han har lugnat ner sig igen efter utbrotten på mornarna... han märkte nog att jag var sjuk sist! För nu är han pigg o glad igen, men otroligt bestämd o vet exakt vilka kläder han vill ha och inte vill ha!
(null)
Idag blev de en spontan Alla hjärtans lunch med kollegorna, alltid uppskattat! 
(null)
Smaskig tisdag! 
(null)
Och på tal om alla hjärtan... så fick jag blommor av F 😃👍🏼 fina va! 
(null)
Å gulligaste bästa farmor o farfar i Vinnersjö hade kommit med överraskning till oss alla! Tack snälla! Både Elon o Lydia började snaska direkt medan Thea var sen från skolan! 
(null)
Avslutade kvällen med 14 års kalas för kusin Villemo! Säng till salu och Halloumi mål!

Hello! 
Söndag och helgen försvann lika fort som den kom igen! 
Jag är fortfarande inte helt pigg än efter influensan o inte Lydia heller för den delen.. 
(null)
Igår tog vi en liten sväng för att shoppa loss, lyxade med Max lunch också. 
Jag testade halloumi mål, men det var inte mycket att hänga i granen lär jag säga - o hamburgare är inte min favorit de heller ... 
(null)
Lydia min Lydia!! 
(null)
Efter max kollade vi på Zoo också! Såklart vi lära spana in både fiskar kaniner o råttor! 
Men! Igår så slog vi till! Äntligen så köpte vi sängen som jag velat haft så länge! Å äntligen fick jag F att tycka samma sak! Så NU är våran säng till  salu som vi har idag, KOM o KÖP!!! 
(null)
Jättefin säng men jag är trött på den! 
(null)
Säljes komplett med madrasser så hojta till om någon behöver en dubbelsäng! 
(null)
Söndag o gofrukost hos oss! Jag älskar frukost!! Men nästan bara jag o Elon som äter frukost hemma, de andra är liksom mera ointresserad! 

Nu ska jag titta på Tv! 


Jag låg i 7 dagar (!)

Varnar er för årets influensa. Den är elak o långdragen !! Å jag lyckas alltid få den 1 gång / år.
Fredag em till torsdag kväll var jag sängliggandes ... ont överallt o tryckande äcklig huvudvärk o kroppen kändes som bly! 
Usch va hemskt de var... men efter att jag varit hemma från jobbet i 4,5 dagar som jag aldrig varit i hela mitt liv i sträck så åkte jag ändå till jobbet igår fast en lång dag väntade fr 6.30-17.30 om man räknar med tiden jag pendlar o bara att köra bil ger kallsvettningar när man varit så sjuk! 
(null)
Men! Kommer hem till ett städat hem, mamma har plockat o städat i ordning o köpt hem tulpaner till mig! Alltså ni anar inte va glad jag blev. 
(null)
Så himla skönt o slippa tänka på att det såg ut som en bomb hemma ... för de blir lätt en bomb när mamman lagat på soffan en vecka. 
(null)
När jag lyckades fixa lunch på torsdagen så tänkte jag att de är på väg att vända! 
(null)
Dagarna innan åt jag ingenting eller rester som fanns att micra. 
(null)
Loke fick också fredagsfint i sin bur och de är mysigt att ha kaninen inne ändå 
Närheten till att ge han lyx saker o att ta ut han så E eller L kan vara med honom är bra. Han är galen i äpplen! 
Men i sommar får Fredde snickra klart buren så han även får vara ute lite! 

Båda tjejerna är fortfarande sjuka! Hög feber sen måndags! 
Thea sen i söndags kväll så de är deras 5.e o 6.e dag idag med 38-39.5 i feber - de ligger som döda sillar båda två o är precis som jag var.
(null)
Jag tog en lyx lunch på jobbet - bland de godaste jag vet.
(null)
När man får kort på mini tjejerna... sååå söta! 
Tänk att tiden verkligen går så fort.
(null)
Alltså Thea!!
(null)
Å lilla Ludde! Så himla söt! 
Nu är det morgon o här blev de tidig morgon 6.30 så nu vill Elon ha frukost! influensan är här!

Men hur kan vi åka på allt! De är då helt otroligt... 
jag har åkt på jordens influensa o verkar aldrig bli frisk.
Började redan tisdag förra veckan att jag kände mig hes...
Onsdagen ännu värre hes het men ändå pigg...
Torsdagen hängigare o åkte hem 15 minuter tidigare från jobbet... 
fredagen var jag på benen o tänkte jobba så
Länge jag orkade... 
Dagis hade planeringsdag och Elon skulle få vara med moster Ewe och Filippa.
(null)
Lämnade han och det hade gått bra hela dagen! 
(null)
Han somnade i vanlig ordning!
(null)
Fast han aldrig varit där tidigare ensam utan oss!
(null)
Om något år kommer kusinerna ha kul med varann! Perfekt att ha någon att leka med på alla släkt kalas! 
Jag blev dock hängigare på jobbet och åkte hem vid lunch, åkte hem o somnade direkt... sen åkte jag o hämtade Elon o Lydia! 
(null)
Inte orkat mycket i helgen till kidsens besvikelse - försökt peppra i mig frukt o bär o andra nyttiga saker! 
(null)
Köpte även en god sallad som jag stekte i kokosolja med lite salt o peppar bara .. den var väldigt god! Minns inte vad den hette men finns inte på vårt Ica nära tyvärr. 
Gott tillbehör till lördags maten! 
(null)
Lördag kväll var jag fortfarande inte riktigt hundra... men ändå inge feber eller så! 
Vi kollade på Melodifestivalen o syster med familj kom hit o kollade med oss! 
Elon var i sitt värsta 2,5 års trots! Han börjar bli svår nu... gormar o skriker att allt är hans, ingen får låna hans bilar... hur gör man? 
(null)
Söndag slog de till ännu mer... Thea fick 39 i feber och jag låg som en slaktad säl i soffan... 
igår måndag så kom jag inte ur sängen... benen var som bly o huvudet sprängdes åt alls håll! - jag hade tänkt tvinga mig till jobbet men det gick inte. 
Jag orkade inte skjutsa Elon till dagis heller så han blev hemma med mig och Thea... vilket var svårt eftersom han var frisk o pigg o kräver då aktivitet, makaroner o några skinkrullar fick bli lunch... 

Så har vi kommit till idag! Tisdag och jag är fortfarande sjuk! 
(null)
Elon sa att jag skulle få sällskap i soffan av släpet till traktorn... tackar! 
(null)
Så när morsan är sjuk så blir de lätt lite stökigt hemma, alla bilar är parkerade om man säger så! 
Idag orkade jag dock inte ha Elon hemma, däremot hade han andra planer....
Jag orkar snart inte med såna här trots perioder, hur gör ni andra med extremt viljestarka barn? 
Imorse var de fel på allt! 
Han skulle absolut ha sina långkalsonger med brandbilar på... ok tänkte jag! 
MEN!! Pappa skulle ta på dom, Inte jag!! 

Förklarar att pappa jobbar o jag måste ta på dom, klär på han,- o efter 3 sekunder hade han klätt av sig naken igen! 

Går ner o lyckas lirka på kläderna igen, trots sprängande huvud - feber attacker o kallsvettningar! 

Jag nämner att vi ska till dagis, då skriker han Inte dagis - inte dagis!!!! Å kutar upp på övervåningen o lägger sig under ett skrivbord o grinar... 

Lyckas få ner han o ser att klockan går... säger att vi måste åka! 
Då skriker han att han ska ha FIL O PUFFAR!!!!!!!!!!!!!!!! 
Häller upp en mini portion o låter han äta.... 

Går till hallen o börjar med overall / mössa o fuskolle... vänder mig bort o då har ungen klätt av sig igen! 
Han ska ha jacka... inte overall! Ok tänker jag, vissa strider orkar jag inte ta.. jacka är väl ok så tar jag med overall ...
Han fortsätter protestera att han ska ha tennis skor o inte stövlar! 
Till slut ringer jag Fredric o gapar i luren att jag inte orkar ta de här striderna... men vet också att jag tar dom hundra gånger bättre än han som tappar tålamodet efter 5 sekunder!

Kanske extra jobbigt idag när jag är sjuk... men Hur ska de bli imorgon... när jag verkligen måste åka i tid till jobbet! Hur diskuterar man med ett litet barn som inte lyssnar? Han har alltid varit så samarbetsvillig och duktig men denna trots kom över en natt! 

Christer Fuglesang och 1 års kalas!

Här har vi hunnit med mycket denna vecka o då är det bara torsdag än... började veckan med en varsin Vabb dag då magsjukan kom på besök...
(null)
Hatar verkligen denna sjuka
(null)
En mosig Elon som blev hemma ett par dagar från dagis! 
(null)
De här åt han på måndagen... två flugbett på en macka.

Sen har jag sålt min älskade vagn!!! Buggan har fått en ny lycklig ägare o ytterligare ej Maj bebis ska få ligga i den.
(null)
Sorgligt, älskade verkligen vagnen!
(null)
Men jag kan ju inte ha en vagn bara för att den ska stå i hallen... Elon åker sällan vagn nu!
(null)
En middag i veckan! Fläskpannkaka!
(null)
Vi har uppvaktat Filippa som fyllt 1 år! Så stor hon blir!
(null)
F I L I P P A 
(null)
Hon går! 
(null)
Elon på kalas
(null)
(null)
Å idag kom Äntligen Christer Fuglesang till klass 4 i Hedesunda! De vann en schack turnering tidigare och priset var att han skulle komma! Coolt! 
(null)
Torsdags middag blev spagetti med köttfärssås - en klassiker!
Thea är med en kompis ute o åker pulka,- kors i taket men ingen är gladare än jag för de stunder ungarna är ute o hittar på saker ... o Ludde är hos mormor en sväng.

Jag har lyckats bli rasslig jag å... genom förkyld, ingen röst och orkeslös! Att vi jämt ska va sjuk! 
Hej svejs


RSS 2.0