Graviditetsveckorna går...

Godförmiddag folket :)
 
Jag får visst inte ringa till min karl tidiga mornar längre ;) Imorse ringde jag före 7, och han svarade innan ens signalerna börjat gå "SKA DU FÖDA BARN??!!" ha ha - Näe, kan ju hända att jag ringer ändå ;)
Jag satt i bilen och kunde inte starta för ratten var liksom stum o de gick inte att vrida nyckeln - Aldrig har jag varit med om att rattlåset varit i och att man skulle "rucka på ratten o vrida nyckeln" Hur ska man veta allt!!
 
 
Vecka 37 är här, Tjihooo! Ja, de stämmer, förvärkar as hell har börjat komma så ibland blir jag nästan lite nervös... För mina gör faktiskt ont!
Förlossningsväskan är packad med diverse, - Men det är ju svårt att veta hur mycket man ska släpa med när målet är så kort vistelse som möjligt.
 
Jag har tänkt jobba "tills vattnet går" - Skämt åsido, men målet är att jobba till 1.a juni, sen får vi se om jag måste gå hem tidigare av någon anledning, men så länge jag tycker det går bra och att jag orkar så kör jag på!
 
Ha en fin Tisdag!

Kommentarer
Postat av: Ninni

Haha håller med dig, så fort man ringde så hade den i andra sidan panik :D var oxå med om rattlåset för inte så länge sedan, förstod noll! Ringde pappa och han frågade lite dumt om hur länge jag haft körkort egentligen.. 13 år nu, å aldrig vart me om rattlås :p

2015-05-05 @ 10:30:37
URL: http://ninnzan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0