Solariet är ÖPPET!

Tjohooo Söndagskvällen!
 
Äntligen - Äntligen - ÄNTLIGEN är solariet fit for fight igen :) Idag åkte vi en lååång sväng för att frakta hem nya "ligg" skivan och lite annat smått och gott!
Åker man med min karl så får man räkna med 5-6 timmar på något som skulle kunna ta 3,
Han ska åka småvägar, Åka över broar, Stanna och köpa en kopp kaffe, Undersöka en gammal nedlagd beninmack,kolla in flygplan, Peka vart han varit med paket osv osv osv, Jag blir alldeles matt!! :)
 
Men men - Jag är så tacksam för all den hjälp jag fått ikväll i alla fall :) Han har spenderat en tid för att ordna och fixa iordning solariet - så NU är det NYA rör samt en NY fräsch och fin plexiskiva!
 
Jag har även tagit in en Ny produkt som jag tänker testa (eller inte jag, men de som solar hos mig..) Det är en Sol lotion för Maximal brunhet och ska vara det bästa på marknaden just nu. HotAction -
En flaska kostar 170 kr och finns att köpa hos mig, begränsat med flaskor! Så hojta till!!
 

Kommentarer
Postat av: Annelie.

Ha ha ha som jag har skrattat!!! EXAKT så har ju jag det också!!! Broar paket och bussvägar, flygplansturer i luften som ska kolls VAR planet är på väg!! Jag förstår dig precis.. Tänk om dom åkte iväg själva med varandra då kom dom väll aldrig hem!!!! Ha ha ha ha....

2015-02-08 @ 22:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0