Valborgsmässoafton

Sista april idag! Det innebär maj månad imorgon - åh va bra! Den månaden som jag har mitt egna uträknade BF - den 13.e maj! <3 

Jag är såå trött ikväll ... Vi hade tänkt grilla, men det blev hämtmat idag, pizza! Inte så roligt kanske, men skönt ibland när orken inte finns! 

Idag bjöd chefen ut på finlunch på sarahs! 

Det var nog den godaste lunch jag någonsin ätit! Därefter bjussade han på tårta för att fira vår kung som fyller idag ;) trodde magen skulle sprängas! 

En vinflaska fick jag med mig hem också, kan ju kanske smaka på den i sommar! :p 

Älskar mitt jobb, och är tacksam över att jag lyckats komma dit där jag står idag ... Jag tjänar bra, utan att skämmas av att säga det. - så bra tider och blir unnad 6 veckors sommar semester, samt många fina presterings presenter under året! En bra chef som jag ser upp till! - o inte minst: underbara kollegor som blivit mina bästa vänner. Jag går till jobbet med ett leende varje dag, skrattar och trivs! Det kommer bli blandade känslor att bli borta 1 år!

Nu ska vi göra oss klara för kase här! Thea och lydia vill till sandsnäs, så vi åker dit så dom får träffa lite kompisar! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0