MARS

 
Mars Månad och det är för mig en Vårmånad! Både jag och Fredric fyller år och solen kanske kikar fram mer och mer! :) - Tummen upp på den!
 
Jag var med om något speciellt igår ... Jag hade precis hämtat LydiaFritids och vi svängde in på ICA och skulle handla ... Utanför affären satt en Tiggare som jag ignorerade och inte tänkte mycket på i och med att jag ser dom varje dag - Varje lunch utanför mitt jobb, och på stan...
 
Men märkte att Lydia reagerade mycket på honom... Han var skitig, gammal och såg otroligt fattig ut..
Väl i bilen börjar Lydia fråga varför han satt där och vem det var och jag sa att han sitter där för att tigga pengar då han inte har så mycket pengar..
 
När vi nästan var hemma så tjatar L på mig att vända... Då har hon hittat 15 kronor i sin ficka och ska absolut ge sina pengar till den här tiggaren... Så jag vänder bilen och åker tillbaka... Precis när vi kommer tillbaka så håller han på att packa ihop och L vågar inte riktigt gå ur bilen.. Så ser vi att han går till En bil och sätter sig... Då säger L: Hur kan han ha en Bil om han inte har några pengar?  - Ja de undrar även jag!
 
Men varm i hjärtat blev jag över att se hur L reagerade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0