Feststrumpor på en torsdag!

Godmorgon!
 
Igårkväll bad F mig att skippa träningen, för att vara social istället. . . OK tänkte jag, 1 dag är Ok, men vad gör jag! Jo jag unnade mig en Halv semla, och 1 ½ glas vin (Dock INTE samtidigt, utan på hela kvällen!)
Men de var det värt!
 
Men annars måste jag säga att jag är nog ganska Lyckligt lottad ändå med det här med sötsaker, jag har inget sötsug.. Inte alls så extremt som jag vet att många kan ha. Godis äter jag sällan, kan smaka någon chokladbit om helgen om barnen har.. Chips/ostkrokar osv tilltalar inte ens mig, det är inte ens gott så de har vi mycket sällan hemma..
 
Läsk dricker jag inte heller, Om det bli så blir det något glas cider.
 
Däremot!! OM de är så att sötsuget faller in (iaf 1 gång/månad...) Så är det på Fikabröd!! De är gott tycker jag! Helst med Choklad där också, En riktigt Kladdig Kladdkaka är det allra bästa!
 
 
Imorse hade vi en lite småjobbig morgon i station, En Ny råtta är fångad! Charlie fick vara den som fick kasta den. he he, vi vägrade!
Lydia vaknade med ett förjäkligt taskigt humör, ALLT var fel från första början... Tröjan var smutsig, Thea retades, hennes hår "Flög runt", mössan var fel, och hon Frös i Nacken!
 
6 gånger bytte hon strumpor, med tårar längs kinderna o stora suckar. Alla var det fel på! Hon ville inte ha mönster på strumpan... Ja kom tillbaka med ett par vita - Det där är ju FEST STRUMPOR skriker hon..
 
Så de tog lite extra tid imorse!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0