Äntligen Vår!!

Nu är VÅREN äntligen här!! Och fram kommer alla Lortiga små Barn!!
Så härligt om kvällarna nu när man kan vara ute och Kratta och göra fint på gården medan tjejerna roar sig i Sandlådan!
Har ni Läst Nyaste Lantliv och sett min Annons föresten? :)

Igår plockade Thea och Lydia årets första Blåsippor och jag har börjat trippa runt i mina Träskor! Det kan inte bli bättre!

Har ni Tights? Om inte så har jag Svarta och Vita för 159 ;- / stKommentarer
Postat av: Lena

Hej. Älskar tidningen Lanliv och den dag tidningen kommer är en höjdardag:) Satt igår och läste annonserna och såg då din som såg intressant ut. Eftersom jag även har släkt i Hedesunda så var det extra kul. Häftigt då jag sen börjar ana att du måste vara Izas dotter. Var tvungen ringa min far och kolla upp namn osv. Jag är nämnligen kusin till din mor,har inte träffat henne sen jag var liten. Men pappa och Torsten har ju ständig kontakt så jag har en del koll på släkten nere i söder. Pappa och Torsten är bröder. Jättekul iaf. Och fina kläder i din Webbshop. Hälsn Lena Ottosson i Vilhelmina ( kommer nog ev en beställning framöver)

2010-04-15 @ 10:13:14
Postat av: Amanda

Hej Lena!

Men OJ va kul! Ibland är världen väldigt liten.. Så där sitter du i Vilhelmina och Läser Lantliv och får syn på min annons :) Och så är vi dessutom Släkt! Ja Kläderna och Träskorna är så fina, bara att hojta till ifall det är ngt du spanar på... så kan jag säga hur storleken är! Dessutom är kläderna hundra ggr bättre i verkligheten, bilderna gör att de inte alls visas rättvist!

Ha det TOPPEN och Hälsa alla Släktingar där uppe i Norr från Mig och min familj! (Nu lär jag ringa morfar och berätta ;)

2010-04-15 @ 15:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0