Aptiten lyser med sin frånvaro hos mig och Herr Nilsson!

Hej....!
Vad säger man! Måttligt Glad var man av att ta reda på spyor inatt Igen..! Jag blir snart Vansinnig och nog pratat om det nu för gott!

Men tro inte hon är trött för det idag.. Nej nej snarare tvärt om! klättrar på stolar och hänger i kökslampan! Från och med nu kallas Lydia för - Ingen mindre än Herr Nilsson (Fast jag kanske borde säga Fru..)

Thea ligger och kollar på filmen BILAR.. och hade det inte varit för att Martin Stenmarck gör en röst i den så hade jag aldrig tyckt att den faktiskt är riktigt bra....!
Idag kom ett sånt där Pistolskott igenom mitt huvud igen.. Det sa bara PANG så kläckte Thea ur sig ett vansinnesord för att testa mig.. Dagens ordval blev: "DUMJÄVEL" Jag Flög upp ur soffan och sen fick hon sig ett föredrag om vilka ord man inte får säga!

Aptiten lyser med sin frånvaro idag här i Station - och inte lider vi av det inte. .  Känns nästan nyttigt med en sån dag också! Men i morse fick de bli blåbärssoppa ist för välling åt L.. och den åt hon!

               

Såå.. Vad tycker jag då om Årets vinnare i Melodifestivalen?!
Jag känner faktiskt Ingenting..! Det var en ganska BLEK melodifestival tror jag.. Att Malena Vann var kanske en skräll.. och jag trodde helt klart att EMD skulle få fler poäng..
Men Malenas låt är Inte så dålig som folk säger.. Den låten Växer...! och är inte så tokig när man hört den några gånger OCH den kan funka i Ryssland.. Med en ryssmössa på huvudet som sagt! ;)

Nu ska jag ta och vila en minut på soffan medan T åker på utflykt till gammelmorfar... Sömn tack... ge mig sömn!Aptite

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0