Ett rent Plågeri som inte får hända...!

Hej...

En tid har gått och vi har börjat se solen i mörkret nu.. En hemsk otäck händelse som nu börjar återgå till hopp om livet igen!

Jag ska ta allt från början och vill att Ni ska få veta först då detta Kan komma stå i kvällstidningarna om någon dag.
Jocke har gått i två dygn med Brusten blindtarm utan att fått hjälp...

Han var som sagt på kurs i Norge denna vecka, Han åkte i Söndagskväll...

Måndag kväll kl 22 ringer han mig och har otroliga magsmärtor och jag ber honom söka hjälp, men han envisas om att prova att sova till en början.
 
Kl 23.30 ringer han igen och kallsvettas och krampar i magen, han får skjuts av en kollega till akuten i Norge. Där får höra att han säkert har något magvirus och skickas hem (till hotellet) i TAXI igen.

Han lider sig igenom hela måndagsnatten och ringer åter mig igen på Tisdag morgon och säger att han snart svimmar, kramperna är outhärdliga och jag ber honom att få hjälp från sitt jobb att ta sig till Akuten IGEN.

Väl på akuten i Norge träffar han en Ny läkare. Jocke börjar kräkas och smärtan är enorm samt att han har 38.5 i feber.

Läkaren känner lite på magen och tar ett urinprov och skäller på han för att han kräktes i vasken för då kan han smitta.. UTAN en enda rönten, utan att ta sänka och MED såna kraftiga kramper samt så hög feber skickas han åter tillbaka till hotellet i en Taxi.

Jocke lider sig igenom ett dygn till och frågar mig var han ska ta vägen, han känner sig så svag och uttorkad.. Han får ta ta sig ENSAM till ett apotek med magkramper och feber och ingen på jobbet eller hotellet hjälpte honom.
Husläkaren här hemma i Sverige ber mig att försöka få HEM honom.. Jag ringer och ber förtvivlat honom att försöka ta sig hem.. Men han svarar att han inte vet om han klarar det...
 
Onsdag eftermiddag får han med oändliga vidriga magsmärtor, kräkningar, feber och frossa ta sig  först till en taxi, för att sedan åka TVÅ TIMMARS TÅG till Oslo.... för att sedan åka EN TIMMES FLYG till Sverige igen.

Väl på Arlanda möter hans pappa honom. Han får se Jocke komma ihopsjunken och alldeles GRÅ i ansiktet, han skakade i hela kroppen och orkade inte gå själv, han sa att han inte orkade längre..

Hans pappa kör honom till AKUTEN i Gävle och bli där undersökt och omhändertagen. Ett helt specktra tas av prover och de röntgas direkt och ser att han har en BRUSTEN BLINDTARM!
 
Han blev akutopererad kl 2 i Onsdags natt...
Det var bland det värsta läkarna hade sett, det var en otroligt ful blindtarm och allt var hade runnit ut i hela buken. Hans snabbsänka var över 500!
 
Nu ligger han med dropp och är helt medtagen och matt inne på Gävle Sjukhus.
Det han har varit med om är PLÅGERI! INGEN INGEN INGEN kan förstå sig på hur detta Kan ha fått gå till..
Ingen människa ska behöva gå igenom något sånt här..!

HAN HAR ÅKT TAXI TÅG OCH FLYG OCH GÅTT MED EN 5 KILOS TUNG RYGGSÄCK MED BRUSTEN BLINDTARM!

Dagarna har varit jobbiga och vi har varken vetat in eller ut men sakta men säkert går det åt rätt håll och Nya prover ska tas under morgondagen. Han har tappat i vikt, alla muskler är som förlamade.

Därav har tiden varit jobbig! Men nu ska vi klara av det här och hoppas att det ska gå vägen! Det ska inte få hända ngn!

Kram till Er alla!


Kommentarer
Postat av: Linn

HERREGUD!!! Stackars stackars Jocke...och dig och barnen också! När sådant här händer undrar man vad man ger sig in i för yrke...

Hoppas att allt ordnar sig iallafall! Kram på er

2009-03-02 @ 21:14:37
Postat av: Lina

Fy så hemskt!



Stora KRAMAR från mig

2009-03-03 @ 12:52:43
URL: http://flasarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0