Dagen då min mormor dog...

Godmorgon!

Jobbig natt men pigg ändå! :) Väntade på att Gumsan Camilla skulle ringa och det blev efter 12 ngngång, sen vakna Lydia och krångla tills kl 2.
När jag hämtade Thea på dagis igår hade hon 39,5 gr feber igen! Stackarn! Hon var helt slut och bara flämtade, konstigt att dom inte märkt det i personalen!
Så då var det bara att börja om då med alvedoner och grejer!

Idag blir det en lugn dag! Syster Evelina kommer hit och ska leka lite och det ska bli riktigt roligt för det är verkligen inte varje dag det händer! Kul för tjejerna också att träffa henne lite!

Idag var det 3 år sedan min mormor dog ... Tänk vad tiden går.. känns som det var alldeles nyligen.. Sorgligt när någon man tycker så mycket om dör alldeles för tidigt.. Man skulle ha velat visa henne så mycket.. Jag skulle ha velat att hon träffade mina barn och att hon fick veta att jag flyttade in i Station!

mormor på bild kommer här - en bild från när hon var liten!

               

Kommentarer
Postat av: Ida

så, fixade ihop en ny design nu på morgonen. Hoppas att du blir nöjd, hojta till annars så får jag försöka fixa nå annat. Ska läsa på lite mer om bloggdesign o se om det finns nå mer kul man kan göra med tex texten å sånt..



Kram Hej!

2009-01-23 @ 09:45:05
URL: http://ihuvudetpaida.blogg.se/
Postat av: erika

jaha, det var jättekul verkligen och se alice live! :D

jag hade en skylt med mig andra gången jag var där på gospeltemat då jag satt nedanför alice familj! :D

Den var också med i tv :)



Du dina barn är för söta!

Hälsa alice

2009-01-23 @ 11:15:46
URL: http://eriikal.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åhhhh vilken fin design du har ... Vill oxå ha något eget men så fiffig är man inte :) Hoppas ni ör piggare idag... Inez feber är nästan borta... Igår kväll upptäckte vi fyra nya tänder så där fick vi svaret på febern :) Kramar

2009-01-23 @ 12:52:04
URL: http://hannizjansson.blogg.se/
Postat av: Anna

Så fint det är här!! Hoppas ni snart är på benen, och vi satsar väl fortfarande på torsdag??! :) Ha en bra dag vännen! KRAM

2009-01-23 @ 16:43:24
URL: http://annaspoints.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0