Tar mig en funderare....

Åh!... Ni är alltså för rara.. Man blir ju lite smårörd när så många Tycker att jag ska fortsätta skriva..
Ärligt så trodde jag att det var "skit samma" i och med att man skriver om ganska så ointresanta vardags saker...!

Jag ska ta mig en liten funderare.. Då jag vet att det jag skriver INTE uppskattas av alla samt att man inte vet om man vill att alla ska läsa också!

En sak... Min NYA dator lyckades jag ha sönder i fjällen.. Datorn låg på en "soffkant" och jag slog ner mitt arsel och la mig med en baduns så datorn flög i golvet! som tur var så funkade den efter ngn dag, bara plasten som sprack!

Kommentarer
Postat av: Ida

är ju bara o skriva om saker som man vill dela med sig utav jue=) Tycker om att klicka in mig på din blogg o läsa om din vardag + alla bilder du lägger in =)

2009-04-03 @ 21:57:31
URL: http://ihuvudetpaida.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jo du Ida! Visst är det så, men inte lika lätt när man vet att folk Stör sig ordentligt på det man skriver!2009-04-03 @ 22:37:10
Postat av: Anonym

Äh låt dom störas då.. Det är ju deras problem, inte ditt! Det är ju inte ofta nån skriver nåt negativt heller då dom flesta gillar det du skriver o berättar om :) Fortsätt med det :P

2009-04-04 @ 00:44:10
Postat av: Ida

jag har haft många påhopp förut, men dom skiter jag totalt i.. dom som kan skita i och läsa isf.. något lär dom ju gilla om dom återkommer jue =)Majoriteten av dom som läser din blogg gillar den starkt, så fokusera på den delen o släng dom negativa i soporna..Ha en bra helg!

2009-04-04 @ 16:26:34
URL: http://ihuvudetpaida.blogg.se/
Postat av: Martins granne

Hejsan

Håller med Ida, vad man än väljer att göra i livet så är det alltid någon som inte tycker att det är bra. Det är omöjligt att göra alla till lags!! Det är ju helt frivilligt att läsa någons blogg...stör sig någon så sluta läs!!! Du har fint hus, fina barn och verkar gilla livet, klart att det retar någon, men problemet ligger hos dem inte dig Amanda!!!Stå på dig.....Kram

2009-04-04 @ 18:10:52
Postat av: Anonym

Hej Amanda!!

Nej du får inte lägga ner din blogg!!!

Dyker in här nästan varje dag,för att läsa om ditt liv och din vardag,och de här är första gången jag lämnar en kommentar...ska göra de oftare så du vet att jag läser din blogg!!!

Mvh marie

2009-04-04 @ 21:47:34
Postat av: Din egen granne...

Fortsätt!! Du är jättebra på att skriva, och jag tror många med mig känner igen sig så otroligt mycket!! Jag tycker det är skitkul att läsa,så orkar och gillar du att skriva så fortsätt!! Mig får du som premunant direkt!! :) Kram!!

2009-04-04 @ 21:54:57
Postat av: maria vinnersjö

klart du inte ska lägga ner bloggen,va ska vi i vinnersjö göra om dagarna då?jag och jonas läser bloggen varje dag.va är det för en avundsjuk en som sagt nått?om vad?Fortsätt skriva!!!!!!

2009-04-05 @ 01:13:09
URL: http://wanersten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0