Valborgsmässoafton

Sista april idag! Det innebär maj månad imorgon - åh va bra! Den månaden som jag har mitt egna uträknade BF - den 13.e maj! <3 

Jag är såå trött ikväll ... Vi hade tänkt grilla, men det blev hämtmat idag, pizza! Inte så roligt kanske, men skönt ibland när orken inte finns! 

Idag bjöd chefen ut på finlunch på sarahs! 

Det var nog den godaste lunch jag någonsin ätit! Därefter bjussade han på tårta för att fira vår kung som fyller idag ;) trodde magen skulle sprängas! 

En vinflaska fick jag med mig hem också, kan ju kanske smaka på den i sommar! :p 

Älskar mitt jobb, och är tacksam över att jag lyckats komma dit där jag står idag ... Jag tjänar bra, utan att skämmas av att säga det. - så bra tider och blir unnad 6 veckors sommar semester, samt många fina presterings presenter under året! En bra chef som jag ser upp till! - o inte minst: underbara kollegor som blivit mina bästa vänner. Jag går till jobbet med ett leende varje dag, skrattar och trivs! Det kommer bli blandade känslor att bli borta 1 år!

Nu ska vi göra oss klara för kase här! Thea och lydia vill till sandsnäs, så vi åker dit så dom får träffa lite kompisar! :) 

Kanin hus och blomkål

Hej! Äntligen slängt mig på soffan utan att det känns som det kryper i kroppen på mig... Har så svårt att varva ner.. 
Kom hem sent ikväll, hämtade lydia, hem o lagade mat, fixade ett kaninhus, hämtade pensel o färg o började måla kanin huset, å sen hade jag lovat spela en omgång Uno innan läggdags! 


Från ett krispigt blomkåls huvud... 

Till en krämig blomkåls soppa med knaprigt bacon, det blev så gott!!! 

Det lilla röda kanin huset som ska stå i uteburen så kaninis kan ta skydd från regn och sol -( och ettriga barn ) ;) 

Idag körde jag järnet på jobbet.. Öste på för att bocka av inför kommande ledighet, resultatet blev 3 bio biljetter från chefen för ett bra jobb. Tackar! Nu har jag 5 biljetter liggandes!! Hur ska jag hinna med det då ;) 

Imorgon blir vi utbjuden på lunch- på sarahs! Spännande, har aldrig ätit där. Frågan är bara HUR ska jag kunna gå i rask takt upp dit? Jag har må djävulskt jävla ont i fogarna nu men jag försöker bita ihop. Men känns ju som en mardröm o ta söderbacken på 2 minuter :( vill ha tillbaka min kropp nu. Jag känner mig verkligen både apful och klumpig! 

MVC

Godförmiddag!
 
Nyss anlänt till kontoret efter ytterligare MVC besök, Ultraljudapparaten åkte fram även idag då min bebis är så sprattlig så hon kunde inte känna hur den låg. Men den ligger som den ska :)
 
+ 13 Kilo på vågen nu (!) det är ju på slutet jag ökar som en gris, - Som vanligt! Så jobbigt, känner att mina ben sväller, och jag har mycket vätska i kroppen nu. - Snälla gode gud, gör så att bebisen föds i Maj, jag orkar inte med det här längre - Det är nu 30 (!!) Dagar kvar till BF enligt ultraljudet.
 
Haft en superlindrig graviditet, men nu börjar det göra ont.. Det går typ inte att sova, o igår när jag fick springa till bussen så trodde jag skulle DÖ PÅ FLÄCKEN för det gjorde så grymt ont.

 
Nu är det slutklagat, dags att vara positiv :) Långhelg på ingång, det ska bli såå skönt!
 
 
 
 
 

Vikariat!

Jag behöver en Vikarie! Någon som kan vicka för mig 1 år, f.o.m Augusti till Juni, sedan tar jag över igen Augusti - 16 - Det handlar om 10/11 månaders vick!
En drivande människa som är mycket stresstålig, Någon med mycket Go och som pratar / förstår det Norska språket. I stort sett är man sin egna chef, är man tillräckligt driven så tjänar man också därefter.
Det krävs 100 % närvaro, Ingen ledighet som kan tas ut hipp som happ i och med att det är pågående projekt som rullar veckovis som ska levereras/informeras osv. Är man förkyld så är man på jobbet iaf ;)
 
Jag ska eventuellt tillsammans med en kollega ha ett möte med ett gäng som idag jobbar i vår produktion, för att informera så får vi se om vi kommer någon vart. Jag vill ha någon som sköter detta bra under tiden jag är borta så jag kan släppa jobbet med lättnad :)
 
Idag kör vi jobb till 17, sedan hoppas jag på en solig kväll så vi kan måla klart lekstugan!
 
Amanda

Lekparken

Godkväll! 
Måndag och storhandlingen är klar, finns det något skönare!! Hela veckans mat är handlad och kylskåp och skafferi fyllda! 

Igårkväll kom lydia hem med blödande lår från lekparken.. Såg tack o lov värre ut än det var, tvättade rent och smörjde med gelly.. Sen såg det bra ut! 

Men jag forskade vidare... När L visade mig vad dom orsakade de blödande låret blev det fart på mig.. 

Det är en trappa upp till en platå, som leder upp till en tunnel, på platån saknades två brädor och istället så fanns 40-50 sylvassa piggar/ spikar som stack rätt upp! Totalt jävla livsfarligt med andra ord. Så ikväll ringde jag kommunen- och dom ryckte ut inom 1 timme! Cred för det! 

Nu ska jag packa en skolväska inför imorhon! 

Godnatt världen!! 

Dagens arbete utomhus!

I solen är det riktigt skönt idag, vi påtar på utomhus och har till och med ätit en lunch ute på stående fot! 

Denna vinnartjej kom hem med medalj igår.. Efter att ha varit borta i 13 timmar!! 

Idag har kaninen fått lite städat och även skutta runt lite på gården, frihet! 

Thea har slitit sig från mobil och soffa hon med ;) 

Å Fredric byter lite ruttet virke mot nytt och fräscht med coachning från morfar :) 

Vitsippor fortsätter vi att plocka in! 

En så fin liten blomma som sprider energi och vårkänslor ! 

Njuter av ledighet, imorgon drar vardag igång igen, men tack och lov kortvecka! Jag orkar snart inte ta mig till jobbet mer ;) 

Kram kram 

Ikväll grillar vi!

Hej gråa tråkväders kväll! 
Vi blundar för vädret och förbereder en grill dinner! 

Det är ju så gott! Thea har fortfarande inte kommit hem.. Men borde väl komma snart tycker jag.. Och C har varit ute sen 9 i morse o jäktat runt med bandyklubbor o mål o cyklar.. O han hade absolut inte tid att invänta någon grillkväll utan värmde en matlåda, för sen var det träff i sigges lada igen! 

Jag ska prova ett Rose ikväll, hoppas det är helt ok iaf, lite festligare än vatten/läsk. 
Här är vårat dagsprojekt iaf- vårat påskägg till barnen.... 
Den största studsmatta vi kunde få tag på, som dom tjatar o står o blänger nu för att få testa :) F har dock redan haft sönder den, så är det när man är tjurigt jäkla envis o tror att man kan allt själv fast man absolut inte kan! - så för att få ordning på nätet krävs två nya plastpluttar! 

Nu är jag hungrig!!! Dags att grilla! 


Uppe i ottan!

Här började dagen tidigt, min klocka ringde klockan 06.20 för att vara uppe i ottan och skicka iväg Thea på heldagsäventyr! Stor matsäck med ägg och falukorvssmörgåsar, plättar och dricka! Hejja Hedesunda!!
 
Bara de minsta hemma idag, C är hos kompis!

Lyckan när dessa två är tillsammans, Dom har så roligt ihop!
 
Nu ska vi inta lite korv med bröd i hungriga magar, sedan ska L iväg på äventyr och Jag ska måla om Lekstugan och F ska klia sitt gråa hår över en grej han försöker få ihop här ha ha!
 
Synd att det inte är varmt och sool! Jag blir så mycket gladare av soliga dagar! Behöver solenergi nu så jag blir pigg!

Tacos fredag!

Proppmätt efter fredags tacos med mina tjejer och Charlie! 
Helt slut efter jobbet idag! 

Fredde är på hemgång men vi orkade inte invänta honom. 
Äntligen helg!!! 

Läsläxa!

Vissa ögonblick är ju bara för mysiga! 
När jag kommer ut från duschen och ser att dessa två tjejer med sina varsina starka personligheter, viljor och känslor är sams! 

När Thea ligger brevid för att lyssna på lydia när hon läser!
Det är nästan konstant tjafs mellan dessa två- avundsjuka, någon som retar den andra, de skriker, river varann, säger fula ord, båda vill ha chefs rollen, bestämma, prata först osv... 
Men ikväll var det ett "halleluja moment" för mig! 
- o visst blir man en gladare mamma då! Tusen gånger om! 

Godnatt från oss i station! 

Korvgryta med ris!

Hej torsdag! 
Va bortskämd man blir av någon dag med sol o extra plusgrader, idag tyckte man ju det var svinkallt o så där tråkigt blåsigt! 
Imorgon börjar helgen och C o N kommer till oss, lydia längtar massor efter Nova nu o blev smått sur här över att hon kommer senare än vanligt imorgon för hon ska på kalas först! 

Besök hos tandläkaren har vi hunnit med också, lycklig tjej utan hål denna gång, tack gode Gud! 

Så 1 år till nästa kontroll känns ju skönt! 

Middagen är intagen - korvgryta med ris, enkelt och helt ok vardagsmat! 

Nu ska jag vila mina onda höfter ett par minuter sen ska jag åka och köpa fika som tjejerna ska ha med till skolan imorgon! 

Det bästa med graviditet just nu - 
Mina naglar!! Dom är hårda och har lite längd! Underbart! 

Lite ojämna dock ha ha ha!  
Ha en fin kväll! 

Brandkåren och badtunna!

Härliga onsdag! Älskar när veckan vänder ;) 
Ikväll har vi grejat o donat med stora maskiner här på går'n 

Badtunnan på plats!

Nu gäller det att få en trevlig uteplats med stenar o jox! 
Mitt i allt så dundrar brandkåren förbi, och en galen granne verkar elda hejvilt! 

Så vi fick första parkett! - herregud vilken tur det inte spred dig, 50 meter från vårt hus! Hur dum får man va! 

Tjejerna har fått en kusin ;) 
Ja, en liten hund ha ha! Dom är ju rätt gulliga när dom är små och så där ulliga! 

Nu ska jag bädda rent i sängen! Slet ur alla sängkläder efter jobbet, men har bara fixat åt Thea och lydia så jag lär väl bädda åt oss också så vi kan göra kväller sen :) 

Kram kram 

Vecka 35!

Tisdag- ny graviditetsvecka! 
Vecka 35 nu, 40 dagar kvar till beräknad födsel enligt ultraljudet, men enligt mina beräkningar så är det 22 dagar kvar! :) spännande att se!

Magen är tung, men känns liten om dagarna och enorm när jag vaknar! Tog en bild imorse, magen är stenhård nu, känns sprängfärdig! 

Nu känns det så nära... Å va vi längtar efter dig nu lilla lilla bebis .. Vem är du dom gömmer dig där inne? Blir det en lillasyster eller lillebror tro... 

Igår glassade vi ute i solen hela kvällen, fixade med lekstugan, storhandlade och satt i solen på våran perrong! 
L och F tog en cykeltur på sena kvällen också, svårt att få kidsen i säng nu, o mina barn blir ju aldrig trötta! 


På väg till Ica på kvällskvisten med min hjälpreda! 
Ha en fin dag, jag ska ut på kafferast nu och få lite sol på nosen, o andas lite luft! 
Sen ska jag utbilda en kommunikatör som ska göra ett besöksbokningsjobb till mig! 
Kram 

Matsedel

Var ute hela em idag igen, så härligt förutom blåsten - som är desto drygare! 
Krattat o tagit bort de ruttna stockarna runt sandlådan, fixat hos kaninen o plockat nedblåsta pinnar, sen dog jag en stund på soffan, var helt slut! Noll ork fanns kvar! 

Men efter en lång vila var jag pigg igen, maten lagad och en ny veckomatsedel skriven! 
Vi försöker äta lagad mat varje dag, mindre o mindre snabbmat, halvfabrikat o "skit" pizza har vi inte köpt hem på säkert tre månader! 
Allt handlar om planering och tid! Och vi har blivit duktigare på det! 
Ikväll blev det torskrygg och potatis, torskryggen kryddade jag med salt, peppar och rivet citronskal o lite ringlande honung på det! Det ska vara enkelt!

Imorgon blir det storhandling igen! 
Men kära Ica - varför måste det finnas Socker i nästan allt man köper? Makrill i tomatsås, frysta bär, de flesta smörgås pålägg, chips? Jag vill inte ha så mycket socker, de gör många barn sjuka, o jag har själv en jänta som har stort socker beroende som tjatar dagligen om sötsaker... 
Skulle vara så mycket bättre om det fanns varor som inte är proppfulla med sötningsmedel eller E- nummer... 

Jag tror stenhårt på att det "var bättre förr" ren mat, utan farliga ämnen. 
Mitt mål är att bli lika gammal som min farfar och att mina barn ska få ett långt friskt liv! Sluta bespruta allt vi ger våra barn!

Vitsippor!

Sitter ute i solen med en smoothie i handen! Våren är ju bra härlig! 
Thea ska snart komma förbi och rida intill på ridbanan! 
Vi har varit i Valbo en snabbis hos svärisarna! Fikat och hämtat hem en bilstol! 

Det växer vitsippor intill husknuten! 

Ljuva sommartid är snart här! 

Men denna nästäppa!!! Hur blir jag av med den? Är det något som jan komma när man är gravid? Blir tokig!!! 


En röd stuga med vita knutar!

Hej hopp från en trött mamma! 
Har varit fokus på "utejobb" idag. . Jag är ju inte den som älskar att kratta o pyssla ute på gården o gräva o greja, jag vill vara! Men fy - jag är en inne-fis! 
Men idag hade jag bestämt mig att fixa lite! 
Först och främst vill jag visa mitt nya projekt tillsammans med tjejerna ;) 
Jag har köpt en lekstuga!!! Efter många års sökande så hittade jag äntligen en! 
Jag handlar, och F får frakta hem he he! 

Så nöjd! Här ska fixas o donas.. Målas och inreda :) 
Sen åkte vi och köpte 24 st penséer som nu är planterade lite här och där! Äntligen lite liv! 

Plockade också in lite vitsippor som vi hittade på tomten! 
Idag hämtade vi också ut en startbox till bebisen från libero - mycket bra att ha saker fanns i den! Tackar för det! 

Nu har L åkt på pappahelg igen och jag ska kika på en beckfilm med min kärlek! - känns lite barnsligt att kolla på gladiatorerna när vi inte har några barn hemma :) 

Kram kram 

Godsaker!

Lugnet har lagt sig över station och äntligen är det Helg! Som jag ska njuta :) 
Varning.. Köp inte denna choklad... 

Köpte den på lunchen idag, slutade med att jag smällde i mig hela inom 5 minuter!!! Fy tusan va gott det var, kexigt och salt blandat med choklad!

Avslutade veckan bra, fick två bio biljetter av chefen innan jag tog helg - det tackar jag för :) nu ska vi försöka se till att utnyttja dessa innan bebisens ankomst! - för sen gissar jag att det blir svårare att komma iväg ;) 

Tack kontoret för denna vecka! Bm tjatar på mig att jag borde gå hem 1 V innan bf, men jag är kluven! Hinner nog inte, för mycket som ska göras och jag har så svårt att släppa det. 

Vi svängde även in på Dihlens o handlade inte innan vi åkte hemåt! 

Lite god ost, någr burkar godsaker och lite fint kött! Nu hoppas vi på sol, jag skulle vilja premiär grilla! 

Klockan tickar och slår... Dags att göra kväller för en trött gravid kropp! Lydia är här och myser och jag njuter av att få ha henne hos mig! Hon hade sån mamma längtan så jag fick låna hem henne- så ska vi fixa med ett roligt projekt imorgon! Älskade barn! Tänk att jag haft sån tur att få just dom barn jag har!! 

Sov gott! 

I brevlådan idag...

Men va överraskningar jag får här nu då!! 
I brevlådan idag låg ett spännande paket! :) 

En present!! Iiih va kul! Tusen tack Alice, den var ju helt perfekt! :) kanon i sommar! 
Inte nog med det- vi fick en inbjudan till bröllop också!! Tjohoooooo!!! Bröllop i sommar, och kärleken spirar! Frågan är bara- när är det min tur ;) 

Spännande! Min kusin ska äntligen få sin brud! Så glad för deras skull :) 

Kram kram!!! 

Det är ju ganska nära nu ;)

Fem och en halv vecka kvar!!
Imorse var jag och magen redo för nytt besök hos bm! Nu har jag bara två besök kvar där... 
Min mage har sjunkit, kurvan har gått ner och det beror troligen på att bebisen har lagt sig till rätta nu, huvudet neråt och växer o gror :) och håll i er!! 11 kilo plus!!
Hjärtslagen låg på 136 slag! 

Ha en fin dag! Ikväll väntas något roligt hemma hos oss! 



Städat hus = en lugn kropp

Soffläge - inte ofta jag "tar mig tid att vila" men nu var det skönt... Spritter av energi i mig ibland och jag vet inte hur det kan komma sig.. 
I söndags städade vi järnet, jag tvättade duschdraperiet och kalkade av i badrummet medan småtjejerna gick loss med dammtrasa och vatten! 

Vilka snälla hjälpredor! 

Dom torkade ur fönstren också ;) 

Idag köpte jag en ny kudde :) så nöjd!! En äkta koskinns kudde, man får köpa lite i taget när man är svag för såna här dyrgripar! 

Å jag är så nöjd med mitt nya fina armband! 

Nu ska jag kvällsfika lite med min kära sambo innan det är dags att göra kväller.. Imorgon väntas en ny lång dag på jobbet! Bara att köra järnet nu innan mammaledighet! Känns så overkligt!!! 
Fortfarande inte klart vem som ska vikariera för mig ... Jag vill verkligen att det ska vara någon jag kan släppa allt till, så mitt kontrollbehov taggas ner... Någon som snacker norsk o är Flink ;) 

Snö

Tisdag morgon och dagen börjar bra...
 
På mitt skrivbord ligger en presentpåse med ett litet fint paket med grönt glansigt snöre, och en liten lapp!
Mina jobbarkompisar är dom bästa, Åh vad jag kommer sakna Er här framöver!
Ett jättefint armband i silver från Snö med en liten fjäril, tack så mycket själva!
 
Gud vad jag sover dåligt om nätterna nu, Det är så obekvämt allting, vänder mig från sida till sida och inget känns bekvämt. Tisdag innebär Ny graviditets-vecka för mig :)
Tiden går ju liiite fort iallafall... Och på torsdag är det Tid hos BM igen, då ska hon känna om bebisen vänt sig med huvudet neråt, spännande! Mindre spännande blir ju att väga sig ha ha.. alltid lika jobbigt!
 
Ha en fin dag i blåst och isvindar!
 
 
 

En sån dag!

Slut som människa efter en ösig dag :) Men jag gillar när det är lite fart och fläkt jag med!
Hade precis dukat undan middag och slängt mig på soffan då Lydia och Nova rusar in genom dörren med lysande ögon och säger att "Vi ska få riiiiida mamma, snälla snälla snälla du måste säga att vi får" :)
 
Full fart att byta om, sen full rejs mot ridbanan där dom blivit lovade att rida - Jag blev tvungen att fota!
Hjälp - Ingen sadel fanns det heller..
 
Men en upplevelse var det!
 
Ja - Här har det som sagt varit en fullspäckad dag... så här har dagen sett ut för mig resp, karln i familjen!
 
Min dag: 7.30 Vaknar, duschar, fixar frukost, packar bilen full av ungar och loppis saker - Innan jag är klar med allt, dvs kokat kaffe, tagit med korv och bröd, dricka, miniräknare, och allt som ska tas med så är kl 9.30.
 
10.00 Öppnar loppisen - Sitter i kassan, samtidigt som barnen är runt i kring, frågar om glasspengar, vill köpa loppissaker, blir hungriga på korv osv osv...
 
13.00 Åker hemåt med bil full av barn och Allt som ej blivit sålt - Planerar middagen, lägger kött i marinad, Brer 4 tekakor till småsugna ungar, packar ur bilen, hänger upp/sorterar i butiken / svarar på frågor om vem alla ska leka med..
 
15-16 - röjjer
 
17.30 fixar middag, dukar, tjatar, hänger upp skor, ställer skorna fint... m.m.
 
18.30 dukar undan, diskar, fixar, svarar på frågor, springer ut och fotograferar hästar, tjatar om att alla måste ha jacka m.m.
 
Freddes dag:
8.00 - Vaknar till dukat frukostbord
9-13 - Egentid = åker runt o dricker kaffe, får en keps, åker på en moped, tar det lugnt..åker förbi loppisen när jag precis packat in allt själv i bilen.
 
14.30 - Blir rastlös - ringer min morfar och åker med honom på en tur till "flaskaffären"
15.30 - Blir rastlös igen - Tar mopeden till min morbror med en klirrande påse...
17.30 - Frun ringer hem sin kära karl och ställer frågan om han tror han är en ungkarl, jag behöver hjälp med maten..
19.00 - Tredje gången gillt på rastlöshet - Duschar, packar en ryggsäck med diverse ärenden (Korv termosen typ som jag lånade av mamma) - Tar cykeln och säger lite tyst att han ska åka en liten sväng och det gör väl inget eftersom ungarna ändå leker ute!!! GAAAAAAAAAAAAAH!!!
 
Nu ska jag hälla upp lite chokladbitar i en skål - lägga mig i soffan och göra Ingenting!!!!
Gullnosarna leker ute med kompisar här och kommer väl snart in, då blir det en dajmstrut till efterrätt!
 
Livet är en fest!
 
 

Jeanette

Trött som en gris, men jag kommer aldrig i säng nuförtiden... Känns som jag är stressad i kroppen konstant o måste ha allt under kontroll o fixa så mycket innan jag kommer till ro! 

Idag körde jag en liten selfie i jobb hissen *fniss* 

Kulan växer, men för att ha bf i maj står den ändå inte ut dömycke. 

Alla 4 kids påsklov hos oss idag trots att vi jobbade.. F väckte mig 03.30 genom att öppna o stänga byrå lådan 1 miljard gånger... Då skulle han till jobbet.. Själv åkte jag vid 7 och då vaknade även barnen! 
De cyklade till mormor och morfar och roade sig där idag. Dom är mer än guld värda.. Och jag hoppas jag kan ge tillbaka en vacker dag av allt dom ger och gör för mig! 
Fick denna vår bild på sms av mamma! 

Vår fika vid hällebäck med nybakad kanelkaka.... Mums! 

Sedan fick jag en bild av Kerstin i Valbo dom var så nöjd med påskblomman dom fick av oss :) 

Ikväll har F bytt däck på morfars bil och barnen har lekt ute i riktig vår värme (iaf på våran baksida ) 
Jeanette kom ikväll också.. Om det bara så blev en timme eller två så var det trevligt! 

I och med att jag själv är på tjocken så är det inte ofta (aldrig) jag köper hem vin numer.. Men Fredde och hon tog sig ett par whiskey var! 
Hon är mycket tuffare än mig Jeanette ;) själv skulle jag nog aldrig få i mig någon virre... Men jag längtar tills jag får dricka ett gott rödvin igen! 

Nu ska jag sova, imorgon är det fullt ös igen med stor loppis! Och jag håller i trådarna- då gäller att samla krafter! 

Godnatt 

Sallad med chokladsås!

Godförmiddag Torsdag morgon!
 
Lovet fortsätter för barnens del! Igår var dom på stan med mormor och fick shoppa skor, kepsar o hårspännen o allt var det var, båda tjejerna besökte även frisören, bort med slitna toppar!! :) Sen bjöd morfar på lunch på Ö.P med banan och glass som efterrätt!
 
Thea fortsätter ta ridlektioner och utvecklas verkligen... Imponeras över allt hon snappar in, lär sig och kan!
När jag kom för att hämta så var det full galopp på ridbanan medan ridläraren var på annat håll (jösses!)
Å sedan frågade någon annan vuxen mig där om jag kunde "knyta fast en häst" Samt öppna i hagen, jag stammade fram ett "öö.. mmnjaaa, jag har aldrig knytit fast en häst förr, och hur gör man när man öppnar "staketet" till hagen då.. he he
 
Igårkväll blängde Lydia med stora ögon över salladen jag gjorde till maten.. Men mamma! Varför har du hällt på chokladsås över salladen...
 
 
Nej det är inte gravid gravings ;) Utan en krämig balsamico som jag ringlade över, dock ratades det helt utav samtliga utom mig själv tyvärr.
 
Full fart mot helgen!! Imorgon hämtar jag hem C och N och laddar för en stor Loppishelg med mina hjälpredor, alla ska få en stor peng av mig om man är duktig har jag lovat :) Sen på kvällen får vi besök av Bästa Goaste Jeanette! Tjihooo!! Om än det blir bara en liten stund så är jag glad, det var alldeles för längesen nu!
O barndomsvänner är de bästa vännerna, även om man inte ses ofta alls - Så ni vet! Jeanette, Johanna och Anna ;)
 
 

Örngott!

Annandag påsk och sista dagen ledig innan vardag drar igång! Barnen har påsklov och ska få vara med mormor men jag jobbar, nedräkningen är på Max nu! Jag är så trött på stress nu och att pendla o stressa när man knappt kan röra sig framåt! 

Idag har jag legat på soffan 85% av dagen o bara vilat.. F har varit på äventyr med min pappa o morfar o farbror! 

Idag kunde jag inte hålla mig från att sätta tänderna i ytterligare ett bebis projekt ;) jag blev tvungen att provbädda vagnen ... 

Gud va gosigt och gulligt det blev med bara kudden ha ha.. Sen blir det underlakan och en pop filt så är det klart! 

Nästa helg tar vi hem vaggan... Den har jag egentligen inte plats för men traditioner är till för att följas :) alla barnen har legat i den, nu senast Vendela, å därinnan T och L 

Ha en fin kväll, nu ropar min Karl efter mat!

En tur till Valbo

Då har vi precis kommit hem efter ännu ett påskkalas!! 
Varit hos svärisarna i Valbo och ätit oss mätta på massor av godsaker! 
Ikväll har vi ätit älgpate, lammkotlett, strömmingar, o massa annat smaskigt! 

Älskar porslinet... To die for! 
Hon är duktig även hon, Kerstin på att laga riktigt god mat på bra råvaror! 

Efter tre rätters med mat o kaffe så rullade vi nästan därifrån! Vi hade även med oss Fredrics farmor som vi skjutsade hem sen också! 

Även dom tycker ju att det är spännande att följa denna graviditet... O nu har vi fått såå många namnförslag ha ha! Först av min släkt (mamma o moster i täten med sina dominanta förslag) sen pratades det en hel del namn även idag! 
Jag har två flicknamn klara! Sen har vi 1 pojknamn som vi pratar mycket om nu.. Men vi avslöjar inget förrän bebisen kommit ut! 

Nu ska jag krypa ner brevid min fina Sambo och kolla på film, det är tröttsamt att fira påsk ;) 

Puss o hejj!!! 

Släkten är värst!

God morgon Påskdagen!
Här hade vi inte planerat någonting alls över Påsk, men herrejösses va vi varit med om roliga grejer och haft fullt upp hela dagar :)
 
Långfredagen vid Spjutnäs udde i stugan med god mat, bastu och trevligt sällskap, Trot eller ej, men F och S tog årets första dopp ;)
En nakenfis karl! :) ha ha herregud va kallt, isen låg ju kvar in mot land...
 
Fina mamma in action i köket!
Alice fixar och grejjar! - Det bästa med storhelger är ju att få träffa de man tycker så mycket om!
Fredde, pappa och Morbror Robert!
En härligt god chokladtårta som A fixat. Gud va man äter och äter.. Jag som växer ändå ;)
Inne i en bra fas nu i alla fall, mår bra, ganska pigg och sluttampen nu! Den stora frågan är ju, Blir det en Maj bebis eller en Juni bebis tro....??  :)
 
Påskafton
 
Åkte tidigt ner till Uppsala för att hämta hem våran vita pärla igen - Stannade till i Gysinge på hemvägen där vi mötte upp släkten på nytt, Räkmacka och Stor stark på menyn (dock inte för mig då..)
Sen blev det konstrunda, med roliga upptåg och ett stopp på strandbaden!
 
På kvällen for vi direkt hem till svenssons där det väntades Mat, Bad och godricka!
Förrätt: Äkta kalixrom tillsammans med rödlök, gräddfil och rösti! Det var så fantastiskt gott!!
 
Grillad laxsida med härliga potatisar och svampsås! Så gott allting!
Det enda som jag saknade var ju såklart det bästa jag har: Thea och Lydia mina små hjärtan!
 
GLAD PÅSK!
 
 
 
 
 
 
 

Långfredag på spjutnäs udde!

Älska långhelger och ledighet! 
Påskmiddag i stugan idag med nära och kära! 
Åh vad gott det är med god mat!! Såå duktiga dom är här att laga mat! 

En bild säger mer än tusen ord! Vilka smaker! :)

Å jag har hittat ett bubbel som smakar helt ok- fin flarra också! 
Bubbel by Petter :) 


Njut av påskfirande! :-) 

Påskkärring

Godkväll! 
Slängt mig på soffan hos farbror Håkan medan dom tittar på hockey! 
Skjutsat runt barnen som påskat runt lite här och där! 

Verkligen april väder! Regn/sol/snö o hagel om vart annat :) 
Vi satt iaf mot husväggen i sol en stund innan det blev kallt! 

Lydia och Elsa - ett bra team!! 

Thea och jag agerade "kärring chaufför" 

Thea håller i den fina blomman jag fick av mamma <3 

Nu är barnen helt slut och på väg till Blåkulla! 

På jobbet frågade någon om jag hade några "cravings" Näe- jag har ju inte det...
Utan att tänka på det så är jag ju rätt beroende av Aloe Vera drycken :D ha ha 

Såg dessa i fönstret på mitt kontor... Kanske har lite cravings ändå ;) beroende av de slimiga bitarna i drycken! 

Godnatt 

PolarnochPyret

God eftermiddag!
 
Jag har det så lugnt på jobbet idag... Blir nog till att gå hem vid 2 tiden för mig! 
 
Jag har ju inte handlat så mycket till bebisen ännu, mycket pga att jag vill ha typiskt flickigt eller typiskt pojkigt när jag väl vet vem som är i min mage, MEN en del har jag ju inte kunna hålla mig på..
Och den här lilla skatten kommer få det bästa av det bästa har jag bestämt mig för, Tredje och sista gången nu och jag ska inte köpa något onödigt ;) (påminn mig sen...)
 
Kläder i litens byrå kommer bestå av Endast Newbie och Polarn och Pyret känns det som!
 
Idag slog jag till på en Filt, i och med att det (förhoppningsvis) kommer vara varmt när vår bebis tittar ut så behövs en filt till vagnen och ej täcke osv.. Och jag har gått och trånat nu efter den klassiska pop filten som jag bara Älskar! Men har ej vetat vilken färg.. Idag var det PÅSKPRIS på polarn, så med 50 % rabatt kunde jag inte låta bli!
 
Röd.. Eller ....
 
 
Marinblå...
 
Jag tycker inte dessa är typiskt pojk och flick faktiskt, utan jag köpte den jag tycker är solklart finast och den blir perfekt på våran gobit i sommar!
 
 
 
 

Skärtorsdag

Godmorgon skärtorsdag
Sitter på en skumpig bussfärd mot jobbet, men en vän som är chaufför så det känns tryggt! :) 

Påskhelgen är på intågande... Jag och F har inga stora planer ännu, Thea o lydia går påsk kärring vid oss sen åker dom o firar påsk med pappa J hela helgen.
Vi ska till svärisarna i Valbo på påsk lunch en dag iaf! 


Påsk stämning på kontoret ha ha - fick godis ägg av chefen igår som jag lyckades göra slut på under em typ! 


Jag sprängs! Mage som är stenhård och värker.. Brukar inte klaga.. Har haft en lättsam graviditet åter igen men... Nu är det inte kul längre! Sover skit dåligt - ont när jag går - förvärkar redan - svårt att knyta skorna - känner mig som en elefant i smidighet. 

Jobbar på till kl 15 idag, vet inte alls vad jag ska göra bara! Jag jobbar ju med den norska marknaden och i Norge är det röd dag idag ... Så hur jag ska hitta sysslor till kl 15, de blir ju en gåta... 

Fånga dagen! 

RSS 2.0