Pepparkakshjärtan och julbord!

Hej Söndag och 3.e Advent! Dags att sy ihop det sista inför jul! Jag har några julklappar kvar, F har inte ens börjat handla 😅 samma visa varje år! 

Barnen har fått så fina pepparkakshjärtan av Catrine .. så fina o luktar så mycket jul! 

I fredags var jag på julbord med mitt jobb! 


Kul att få piffa till sig lite och åka iväg, i och med att Lydia har de väldigt kämpigt så tar de något enormt på krafterna här hemma och då kan man behöva ladda några batterier... även om de som ”laddades” i fredags kväll redan är slut! 


Julbord på Slick city (... eller vad de heter)

Inge vidare mat lär jag säga men jag hade heller inte den förväntningen... inte mysigt dukat heller... deb gamla krog känslan är inget för mig.. jag vill ha ett dignande julbord med julmusik ljus o massor av delikatesser man inte lagar själv! 

”Jag laga mat” säger Elon så fort man ska fixa något i köket ... han älskar att hjälpa till!


En av luncherna jag åt i veckan! Inte dålig alls...


Imorgon är de fullt ös med jobb igen, ska jobba som en igel denna vecka så även Jag kan vara lite jul ledig .. än har jag mycket att fixa på jobbet men lyckas jag bli klar så blir jag långledig till 8.e januari och det är mitt mål! 

Igårkväll kollade Lydia jag o Fredde på 100 åringen, men som jag kämpade med att hålla mig vaken, var nästan helt omöjligt... jag somnade hela tiden i soffan! Men inte konstigt när jag går upp tidigt med Elon 

Nu frukost!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0