Vilken dag!

Vilken dag,- sov ju som en kratta natten till idag som jag nämnde där,- men hade ändå ett stort lyckorus av allt runt omkring mig så jag har ändå känt mig pigg! Men men... Elon är ju dålig - han har haft 39 i feber från och till och även Thea ju.. 
Så började han få svårare o svårare med andningen idag.. 
Bröstkorgen fick jobba och man såg revbenen åka in och ut,- in-andningen gick bra men utåt var det väsande och tungt som om han hade astma! 

Jag kollar med rådgivningen och vi får order om att åka in direkt.. 

Så vi spenderade ett par timmar hos doktorn... Inhalerat ventoline ur tub två gånger,- sen fick vi åka hemåt igen.. Men stackars liten.. Han blir alltid så jättesjuk när han blir sjuk... Så var aldrig tjejerna! 

Andra gången han inhalerade så märkte vi hur glad han blev av att få luft.. Så han satt där o skratta o toka sig,- usch de är så hemskt när man ser att dom mår riktigt dåligt... 

Vi hade kalas på schemat idag! Å eftersom vi står Svenssons väldigt nära så åkte vi dit fast att Elon var sjuk... Han var piggare,- feberfri efter alvedon och dessutom känner jag mig tryggare att vara med både moster o mamma så dom också kan se hur han mår! 
Han var pigg,- bara astma liknande andningen som var jobbig.. Men vi har ju ingen astma i släkten? Kan han ha astma? Varför låter han väsande på utandningen.. 🤔


Vi fick iaf gott fika och ett hejdundrandes kräftkalas med Västerbottenpaj!

Det smakade Så gott! 

Tack kära familj och släkt,- ni är Allt för oss! 

Nu sover mitt lillhjärta brevid mig.. Och imorgon hoppas jag all sjuka har blåst bort! 

Godnatt 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Förkylningsastma kanske?

2016-09-04 @ 09:55:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0