Min sista dag!

Dagen är här,- sista dagen på min mammaledighet! Vilken tur vi har i detta land som får vara hemma så här länge iallafall även om 1 år känns väldigt kort ibland! 
De flesta frågar hur de känns att börja jobba,- o jag svarar ju att de känns bra! De Gör ju de,- men jag har ändå en klump i halsen o tårar som vill fram för Gud va jag tycker de ska bli jobbigt att lämna Elon! 

Nu ska ju han inte in på dagis än - utan smygstartar lite med mormor - dagar,- sedan pappa dagar och sedan blir de dagis! 


Vet ni... Inatt hade vi 8 barn som sov hos oss! 😅 herre jösses vilken frukost de blev! 3 killar som skulle sova på studsmattan men dom var så jäkla hariga o rädda för prassel i busken osv så de sov på perrongen istället! Under bar himmel! Fast de började regna lite också... 

Mina svärföräldrar kom förbi idag igen! Å jag fick ännu mera dunder kurer av Kerstin! Jag har experimenterat o kokat o smakat massor ikväll o de gör inte lika ont i halsen,- men hesheten håller i! 

Sen var det kalasdags! - jag gjorde en blombukett till min kära vän A som fyllt år,- fast i juni ha ha 😅 bättre sent än aldrig! 

Tack för gott fika i din fina stuga! 

Stort kaffekalas med många barn!! 



Augustikvällar är inte så tokiga! 

Nej nu lär jag blunda... Jag är livrädd för att sova över... Eller för att vakna på tok för sent,- eller att bilen måste tankas ( jag har redan gjort de såklart) eller att Elon blir ledsen - eller att jag ska glömma matlådan 😅🙈 eller att jag inte kommer ihåg mina arbetsuppgifter - ja ni fattar!!! 

Godnatt! 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åh, så himla underbara bilder!! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0