Stenbullar!

Godmorgon före klockan! 
Uppe före tuppen idag då E väcker mig när han envisas om att använda mig som napp. Ja.. Han sover ju brevid mig om nätterna denna gosse. Annars hade jag nog inte fått sova alls! 
Elon har nu passerat halvåret som sagt och målet med amningen var helt 6 månader o kanske delvis 8.. Jag tycker de är både mysigt och praktiskt o gjorde så även med T och L !

Känner nu att jag vill trappa ner och köpte därför hem Sempers majsvälling igår för att börja med en flaska till natten! 
Slurp! Så var flaskan slut så de var ju bra! Men han har iaf vaknat o ammat som tidigare om natten! 

Igår bakade vi! 

Men kan inte påstå att vi hade mysigt ;) 
Blev tredje världskriget mellan tjejerna så de tog 3 timmar innan vi var igång! 
Tror dom började bråka om vilket förkläde dom skulle ha, så pang slog den ena den andra i magen o duns duns duns springer den andra upp å grinar medan jag försöker höja ljudet på min julskiva i köket! 

Båda vägrar säga förlåt för "ingen började ju" sen ber jag den ena att prata tyst för att Elon sover i vagnen o OM han vaknar blir det svårare för mig att baka- då vill människan retas med sitt humör o stampar o dunsar o skriker att hon ska inte baka nå jävla lussebullar. 

- så vaknar Elon - å jag får bära / roa leta aktivitet åt han medan bullarna jäser över o den ena degen jäser inte alls o resultatet blir typ Hårda kompakta stenbullar som åker i soporna! 

Men men ;) vi fick kanske 10 minuter av frid o fröjd iaf.. Mina tjejer tar priset med att retas o bråka! Trodde de skulle ge sig med åren men tvärt om nästan! 


Ha en härlig dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0