Våran Helg!

 
 
Vi har varit på Skördemarknad idag och handlat mycket gott, och kanske även fikat ute för sista gången i sommar/höst - Vi fikade med Kalvdans, grädde och hemkokt Hjortronsylt! Så himla gott!
 
Igårkväll var V och M hem till oss, och som vanligt hade Maria Stora korgen med sig med massor av gott, Snällaste du! Igår fick vi Varm äppelpaj med vaniljsås och en krämig och god Irish Coffé!
 
 
C och T vägrade åka på Skördemarknad så dom lämnade vi hemma själva! Underbart att barnen börjar bli större på ett vis. Nu är det ofta dom väljer att vara hemma själva ist för att följa med! N och L fick en varsin Sockermunk på marknaden!
 

Hösten har kommit, och då även de Kolsvarta kvällarna! Jag är i akut behov av Ytterbelysning till Huset och ska köpa några lampor. Såå sugen på Kvarnlamporna av större modell från denna underbara butik.
Dom kostar 2995 Kr / St och jag behöver Minst 4 st ... Men nu tror jag att jag ska slå till på två stycken iaf! :) Eller har ni något tips där jag kan hitta liknande lampor till liite bättre pris? :)
 
Var nyss två gälla röster som ropade MAAAAAMMMAAAAA / AMAAAANDA Kom och leeeeta pååååå oooooosss!! - Dom hade krupit in och gömt sig i garderoben!
Tidig kväller ikväll - Imorgon ringer klockan före kl 06 - Gäsp!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0