Julafton i Bilder!

Jag älskar Julen,- även om de är mer stressigt än vanligt! Hur vi än gör så stressas de och ska åkas hit och dit - men de ska väl vara så 😅

Förmiddagen öppnade vi lite paket! Lydia o Nova hade paketbyte med varann och tyckte de var så roligt! Thea o Lydia åkte till Vinnersjö en sväng vid 11 sen kom dom tillbaka lagom till Kalle!
Fast vi tittar aldrig på Kalle,- men tv.n är liksom på! Så brukar vi öppna alla paketen innan de är dags att åka till mormor och morfar!

Julfin Lydia med morgonpaket!

Jag fick också fina paket 😁

Mina svärisar kom med paket till barnen och vi åt lite julgrötslunch,- Elon sov tyvärr hela deras besök,- sån synd! Han som även velat träffat vovven!

Elon i fina julkläderna! Han fick en egen koffert att ha sitt duplo i! Smart va,- så kommer duplot undan och kan ligga i den fina väskan!

Storasyster och Lillebror! Thea jag hänger snart inte med! Du blir en sån stor tjej!!!

Elon tog på sig hatt och duffel och redo att åka till mormor och morfar på julfirande 😃

Barnbord hos mormor och morfar!

Här är dom,- alla kusinerna Holmgren / Rask! Äldst är Adam - sen kommer Villemo - sen Thea (Villemo och Thea är lika gamla) sen kommer Sigge,- sedan Lydia (Sigge och Lydia är lika gamla,- födda samma år) sen har vi Vendela som blir 7 år i vår,- sen kommer minsta som är Elon!

Den årliga fackel promenaden mellan 22-23 tiden! Elon var vaken HELA kvällen men somnade skönt i vagnen på våran promenad!

God Fortsättning!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0