Bacillfritt!

Men äntligen är vi alla friska, Thea o Lydia pigga och i skolan och Elon på dagis, å vi på jobb! Precis som de ska va! Nu kommer vi hålla oss undan baciller ett tag,- dom kommer inte innanför dörren här! Nu ska vi se fram emot julen och bara mysa!
Ikväll tog vi in granen! Meningen att vi skulle klä den men F och T åkte på ett litet äventyr och jag kan inte sätta i ljusslingan själv 🙈😁

Igår var vi på kalas hos min bror som fyllde år! Glögg, kaffe och Budapest tårta!

Å häromdagen fick jag ett paket i brevlådan!

"Tack för att du är mitt lejon"
Paketet är från Alice - och jag är så glad att jag är en av dom som fick de här paketet ...
låten hon kommer sjunga i Melodifestivalen heter "Running with lions" och jag kan bara föreställa mig hur jävla mycket power den kommer ha, Alice är en stark tjej!

När de gäller Elons hosta har jag tappat orken totalt ... Sista besöket gav inget nytt,- F kom hem med en ny flaska hostmedicin till han, o den ena läkaren sa att han hörde något på ena lungan,- mer sa han inte o inte verkade han vela kolla upp de heller. Så nya host mediciner bara så hoppas dom att Elon Ska sluta hosta! Intresset i VARFÖR barnet hostar verkar inte finnas,- tänk om jag hade haft bättre läs huvud - då hade jag blivit barn läkare!


Kommentarer
Postat av: Cecilia Ålsjö

Hej! Det är så tröstlöst när man inte får hjälp man behöver! Ge inte upp, här får du nytt ett tips. I Uppsala finns en fantastisk barnläkare som driver en privat vårdcentral. Han är specialiserad inom barn med astma och allergi. Vi har fått helt fantastisk hjälp av honom. Om du får in en fot där kan det det vara värt några Uppsalaresor! Vet inte hur det funkar när man tillhör någon annan kommun men fritt vårdval? Ge det åtminstone ett försök. Han heter Fredrik Cederblad, telefon 018 611 78 57. Googla lite och strid vidare!
Kram, God Jul och lycka till!

Svar: Du anar inte vad glad jag blir av din kommentar,- TACK 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Jag ska göra ett försök och kolla upp det,- tack 💕 och GOD JUL
Amanda

2016-12-22 @ 05:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0