Ammar vidare!

Alla i familjen har somnat o de är tyst i vårt hus, bara katten som tassar runt o letar efter en skön sovplats för natten. 
Thea och Lydia har klätt granen nu dom med.. Jag hade tänkt spara lite då jag tycker den är fin som den är, men såklart vela dom pyssla med det efter skolan! 


Elon - en envis liten krabat som hoppade över eftermiddagsluren idag.. Fast han var så otroligt trött så var det för spännande för att sova! 

Rödblommig liten kille som älskar allt Thea och Lydia gör.. Han kiknar av skratt när Lydia gör grimaser eller "fuldansar" - han ler så nöjt när Thea ger gröt istället för mig, vill gosa och kramas med dom hela tiden. Tänk att jag fick en liten pojke som blev så perfekt! 

Imorgon ska tjejerna ha tomteluva till skolan, sjunga julsånger i kyrkan och sedan får dom ett välförtjänt jullov! Mest längtar vi efter sovmorgon... Och självaste julmyset såklart :) 

Godnatt! 

PS - jag ammar än, så nätterna äts det fortfarande ofta! Han vill liksom inte riktigt sluta - o de får ta sin tid! Han tycker det är mysigt och jag tycker de är lika mysigt och dessutom praktiskt! 
Vi äter lite gröt o någon smakis emellanåt o mer perfekt BVC kurva har jag inte skådat :-) 

Godnatt igen! 

Kommentarer
Postat av: Linda

Amma på, hellre det än att gå upp och koka välling. Dessutom tror jag det är bra både för mamman och bebisen. Massor med pigghormoner till mamman och antikroppar till bebisen!! Heja dig!!

2015-12-19 @ 10:10:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0