Skördegudstjänst

En sån dag ...
 
Jag är helt slut, och det tror jag resten av familyn också är :)
Jag är iaf glad över att jag sovit hela natten, Tack gode gud för det!
 
Kl 7 gjorde vi morgon! Sen fixade vi en kaka till Skörde auktionen i Kyrkan idag!
Kl 11 satt jag och ungarna bänkade i Hedesunda Kyrka för att vara med på Skördegudstjänst med barn inriktning! Tjejerna sjöng jättefint och Thea sjöng solo med Molly! Älskade Jänta vad du sjunger fint - idol nästa! :)
 
 
Lillskruttan var ju naturligtvis stolt som en tupp över att få vara med i årets kör!
 
Jättefint var det iallafall och jag tände även ett Ljus för Farfar idag <3
 
Efter kyrkan följde vi med in i församlingshemmet, där bjöds det först på Kanelbullar och 2 sorters kakor, sedan dukades det upp med Äppelkaka och Vaniljsås! - Inte nog med det, så var det Glass med Strössel och rån till alla barn - Och under tiden så var det Skördeauktion på massa bakverk och Sylt, saft potatis o annat från gårdarna. Vi ropade in massor av mumsiga saker, Bland annat en burk med Lingonsylt för 40 kr, går alltid åt! - En god tosca kaka, Sockerkaka med äpplen i, samt ett fat med kolakakor! Så nu har vi FIKA hemma :)
 
 
Sen åkte vi hemåt med en jänta extra i bilen (Thea fick med en kompis) Och åt några tuggor makaroner och korv som Fredric fixat, fast vi var ju så Mätta efter allt fika! - Sen hoppade vi på cyklarna för att åka på TEATER på Folkets hus! - Nämligen Bockarna Bruse! - Vi lämnade av Ungarna som fixar det mesta själv nuförtiden, så tog vi en cykeltur medans! Sen kom alla hem och var så Nöjda efter en rolig teater!
 
Utelek med huset fullt av barn idag! - Själv försöker jag ta mig för med något, men vet inte vad!
 
Ha en fin kväll!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0