Vilka läser?

Är ju så jäkla Nyfiken på vilka många av Er ÄR!! Vore så kul om jag fick veta lite vilka som läser min blogg...

Besöks statistiken ökar.. Så de vore kul att få veta! :)

Undrar också om de vore intressant med inredningsbilder ell om det är tråkigt!
Är ju roligt också och visa upp hur man bor!

Kram Kram från mej!

Kommentarer
Postat av: Linn P

Jag läser såklart! Tycker absolut du ska visa upp inredningsbilder...du har ju så himla fint hemma och så är ju det en del av dig. Kram

2011-05-07 @ 11:05:54
Postat av: Maggan

Hej! Hittade din blogg av en slump när jag googlade på station. Gillar det du skriver, en duktig småbarnsmammas både vardag och fest. Du skriver jätteroligt. Läser din blogg, kanske inte varje dag men väldigt ofta. Blir glad och berörd av det du skriver. Lite inredningsbilder är alltid kul. Om jag bott närmare dig skulle jag absolut besökt din lilla affär. Kanske ska skriva att jag är en glad kvinna i mina bästa år, är både farmor och mormor och uppskattar verkligen att läsa om dina små flickor.

Ha en fortsatt trevlig helg.

Kram Maggan

2011-05-07 @ 13:01:54
Postat av: Amanda

Men vad GLAD Jag blir! :) Kul att du hänger med år ut och år in med min blogg linn! Har absolut inte nå märkvärdigt hemma, men ja gillar ju att dona lite!Maggan: Va Roligt att du Läser! Ibland tänker man att det är bara strunt och vardagsbestyr man skriver, men är ju så roligt att höra att det uppskattas!Ha en fin helg ni med! STOR KRAM!

2011-05-07 @ 19:31:34
Postat av: Marie Rönn

Hej!

Jag följer din blogg, men det tror jag att du redan vet!! Du har ju sååå fint!! Vill gärna se mer inredning. Är väldigt nyfiken på färgen på ert hus för vi ska så småning om panela om och har inte bestämt vad vi ska måla fönstren, knutbräder etc i för färg.Fortsätt skriva så ska jag bli bättre på att kommentera :-)

Kram Marie

2011-05-08 @ 21:23:19
Postat av: Krille

Hallå där!!

Råkade hitta din sida när jag sökte på Holmgrens som vi jobbade åt när vi byggde ställning vid dagis....

Å misstar jag mig inte helt, så e de väl dig jag pratade me nångång där. =)Trevligt att "träffas" igen!!2011-05-11 @ 22:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0