Hatkärlek till mina Nya vänner..!!!

Hej...

Jag och mina två nya tekniska vänner har försökt lära känna varandra nu under ett dygn, ingen dans på rosor vill jag lova!
Vi nästan hatade varandra från första stund!
Vi tar det första exemplet: Mobil telefonen!

Jag har knappt ägt en Ny telefon och är heller inte så insatt i dess funktioner.. Först fick jag höra att alla kontakter samt bilder lär läggas över från gamla till den nya - HUR?! Men först ska telefonen sättas ihop...!

"För in SIM kortet i behållaren" står det i instruktionsboken! Behållaren tänkte jag?! Jag letade i 20 minuter inatt efter en behållare och till slut hittade jag världens minsta grej där tydligen kortet skulle in. Äntligen klar tänkte jag...!

"Skjut batterilocket på plats och Lås det" Hmm... Jag tryckte och jag försökte pilla in locket i de små spåren men hur jag än betedde mig så ramlade locket lös efter varje gång jag vände telefonen, Med förstoringsglas i instruktionsboken lyckades jag förstå att det var två små spärrar som skulle tryckas i för att locket skulle vara på plats!!!!

Nu har jag kommit halvvägs, fortfarande varken nummer eller bilder i telefonen och jag kan inte förstå HUR min morfar ens har lyckats Köpa en telefon!

Datorn pratar vi inte ens om...! Ett exempel.. Bilder! Alla ser jätte feta och ihoptryckta ut i min dator.. Är det min kak buffé igår som är orsaken eller ska jag skylla på datorn iaf?


Lydia Jag Moster och Alice & Betty 

Dagens roligaste var nog ändå att INGER kom! Jag tycker så mycket OM henne! Hon lyser som en sol jämt och har en speciell plats i mitt hjärta! När jag är i den åldern ska jag också vara en riktig Donna!

Tog också kort med Camilla igår, sista gången med magen kanske..!

Övar på tequila rejs till sen kanske? ;)

Föresten så var Rallybrudar den absolut sämsta film jag sett... eller nää kanske inte, men var liksom inte bra!

Nej Nu är det Fredag! och jag har vin kvar i dunken!! Så vad gör man om inte tar sig ett glas!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja, får verkligen hoppas det var sista gången! :) Jag börjar väl med en kommentar i alla fall! Nu är det bara att fylla på för alla andra om du ska komma upp i 13! :)

2009-03-20 @ 22:09:14
URL: http://camillahedesunda.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej min vän! Ja datorer och mobiler ÄR ett kapitel för sig. hi hi Hoppas allt är bra med er! Önskar verkligen att vi sågs oftare. Var så perfekt när vi hade rutinerna inne och träffades varannan vecka!! Hur längesen är det nu egentligen?!?! KRAMAR

2009-03-21 @ 21:28:04
URL: http://annaspoints.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0