Åldern spelar mindre roll... !!

Godförmiddag!

Kul att få lite blick på vilka ni Är! Även om det inte var så många som visade sig.. Jag har omkring 85 - 100 läsare / dag enligt statistiken nu och HUR kan det vara en sådan drös? =)

Igår sökte jag faktiskt ett par jobb.. Inga större saker men ändå en syssla!
Är svårt att söka jobb när det inte finns jobb att söka. Jag önskar att jag hade tiden/viljan att gå tillbaka till mitt gamla jobb. Trivdes jättebra där och otroligt kul att ha ett sånt självständigt jobb och tjäna så pass bra. Men tyvärr har jag kommit fram till att det inte funkar.. Jag vill inte att mina tjejer ska vara MER på dagis än hemma. Jag vill ha tid med dom nu medan dom är små och passa på att leva i nuet.
Så en deltidstjänst på något flott ställe skulle sitta fint! :)

Thea sov borta inatt hos mormor och morfar (dumt det låter fortfarande att säga så om sina egna föräldrar)
Så idag är det bara jag och Lydia som ätit frukost! Hon började dagen med att smita in på toaletten och DOPPA sin napp i toan för att sedan stoppa den i munnen igen! *mmm*

Vi pratade lite om Ålder igår på kyrkis... och alla kom fram till att man tänker inte så mycket på åldern när man umgås och är med olika människor.. och Vad roligt det är när det visar sig att han eller hon inte alls är i den ålder man själv trott!
Jag vill vara äldre än jag är tror jag, jag Känner mig så pass mycket äldre än min ålder... Kanske blir det så efter att man fått barn vad vet jag..! Ibland kan jag undvika att säga åldern bara för att man låter så UNG!
Som till exempel när jag uppsöker sjukvård för mina barn.. Jag verkligen avskyr att uppge mitt personnummer.. Känns som man blir mindre trodd på nå vis!

Nu börjar det lukta DYNGLASS av Lydia så är nog bäst att ta reda på det innan hon sprider doften ända bort till Wallerängs!

Vintern håller i sig... Här kommer en bild på mitt hus!

                                    

Kommentarer
Postat av: Jenna

Duktigt att du sökt jobb, va kul :) OCH VAD MÅNGA besökare du har! Och så några svarade på ditt inlägg, skam :P



Jag älskar erat hus, det är så vackert! När du säljer det så sälj det till mig ;)

2009-02-25 @ 09:26:15
URL: http://jennaj.blogg.se/
Postat av: erika

vilket mysigt hus! :)



Kolla gärna in på min blogg nu, jag har lagt in en bild på tidningen med Lydia! :)

2009-02-25 @ 10:30:15
URL: http://eriikal.blogg.se/
Postat av: erika

Åh tack vännen! Hoppas hon blir omslagsbild på någon mer tidning, då har du iallafall en som kommer köpa den! och de är självklart jag! :) älskar och läsa om bebisar och sådant! :D



Jättemysigt är det, kan du inte knäppa lite kort inne i ditt hus så vi läsare får se innuti? =) skulle vara kul! :) ha en jättebra dag gumman <3

2009-02-25 @ 11:03:03
URL: http://eriikal.blogg.se/
Postat av: Erika

jag följer ju faktiskt oxå din blogg :) gick förbi ditt fina hus igår :)

2009-02-25 @ 11:44:41
URL: http://eccee.blogg.se/
Postat av: Hanna

Flyttpackningen har precis påbörjats på allvar =) Flyttar ju till den 1 april så förhoppningsvis ska jag hinna gå igenom alla skrymslen o hörn =) Vad har du sökt för jobb då? I dag har jag ringt o meddalat mitt jobb att jag vill börja jobba lite dagar igen =) Hoppas allt är bra med er... Kramar

2009-02-25 @ 12:50:15
URL: http://hannizjansson.blogg.se/
Postat av: Carola

Åh sån fin blogg och vilket hus...



Kul att läsa när du skriver om ålder, känns som om jag är äldst på öppna förskolan...blir chockadn är det slår mig hur gammal jag är:)

Umgås mest med yngre så det är inte förrän jag ser mig i spegeln det slår mig att jag är "tant"..



Hit kommer jag igen...ha det så bra..

2009-02-25 @ 15:16:37
URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: Bettan

Skönt och höra att jag inte är helt ute och cyklar ang

Edit! Händer ju så mycket i utvecklingen, hon kan nya saker för vajre dagkänns de som!



Vi ska gå på Män som hatar kvinnor Har läst Stieg Larssons alla böcker och vi fastnade för dom! Så bra.



Nu ska jag ut och träna lite.

Syns imorgon!

2009-02-25 @ 18:32:12
URL: http://gustavpers.blogspot.com
Postat av: Erika

Hahaha jo om denne person glor väldigt mycket o ser allmänt vilsen ut så är det jag som har röd jacka iaf ;)

Oh så trevligt kan man gå förbi o kika in den sen då :)

Du Vilket av dagisarna går Thea på?

2009-02-25 @ 19:39:18
URL: http://eccee.blogg.se/
Postat av: Marie H

Hej Amanda!



Jag är en av dem som av en händelse har snubblat in på din blogg! Har följt den nu ett tag, men jag måste erkänna att jag är urdålig på att skriva kommentarer och det är tyvärr inte bara till dig!



Tycker det är jättemysigt att läsa om din familj! Känns så underligt att så mycket kan hända på bara några år! Du har hunnit få två supersöta små tjejer och jag en liten kille.



Läste att du söker arbeten nu. Jag har ett tips till dig om ett arbete inom hälsa och välmående. Arbetstiderna bestämmer du helt själv och även vilka tider du vill arbeta. Jag arbetar lite med detta på fritiden när jag känner att jag har tid och det ger mer pengar än man tror! Fördelen med detta arbete är att några förkunskaper inte behövs utan din personlighet är det viktigaste! Jag är helt övertygad om att detta skulle kunna passa dig!!! Detta låter nästan för bra för att vara sant, men det är det inte! Jag berättar gärna mera om detta! Företaget som jag arbetar åt heter Forever Living Products. Min hemsida är följande: http://www.myaloevera.se/marieholzinger/hem . Du kan även gå in och läsa på den!



Ni andra som läser detta; intresserade? Maila mig isåfall för mera info: [email protected]. Kom även ihåg att detta är ett arbete som ALLA kan utföra och tjäna lite extrapengar på - brukar kunna behövas under föräldraledigheten ;-)



Ha det bra så länge och ta hand om familjen! Kram Marie Holzinger

2009-02-25 @ 21:30:25
Postat av: Ida

är inte så svårt att dra igång en tävling. har man något som man vill lotta ut så skriver man ut tävlingsreglerna (brukar oftast va, länka till tävlingen i din blogg, lägg till mig på Bloglovin', motivera, lr nå sånt osv.) Sen ett slutdatum såklart =) Sen äre ju bara att lotta lr välja ut en vinnare beroende på vad man använder för regler=)



KRAM KRAM

2009-02-25 @ 22:57:17
URL: http://ihuvudetpaida.blogg.se/
Postat av: Ida

Just jah, vill du att jag ska lägga in en sån där "Bloglovin'" ikon i din blogg så folk kan prenumenera på din blogg? Kom på att jag inte fixade en sån när jag gjorde designen..



Tjohej!

2009-02-25 @ 23:00:35
URL: http://ihuvudetpaida.blogg.se/
Postat av: Anna

Önskar Er all styrka just nu!!! Du vet var jag finns...

2009-02-26 @ 17:44:36
URL: http://annaspoints.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0